lørdag den 27. oktober 2012

Blomsteralle'en i oktober

Blomsteralle'en er blevet kedelig her i oktober, der er blevet tyndet voldsomt ud mellem stauderne, siden at jeg har taget geoginerne op, som gav en god tæthed og fylde i alle'en. Bladene skal snart rives væk fra gruset, men der kommer jo mange endnu. Sommerblomsterne er også på retur, og efterhånden er der kun Sankt Hans urt, som giver lidt farver. Jeg anlagde bedene i alle'en i det tidlige forår, og derfor mangler jeg stadig at gøre den mere fyldig og det er også planen at de skal være meget bredere på begge sider og kantes af med en boblende kant af taks og buksbom og måske nogle andre buske, som alle skal formes til kugler...drømme drømme....jeg har lige det færdig billede inde i mit hoved, men mon ikke det tager 10 år inden det begynder at ligne min drøm...suuk.
Jeg har kun en geogin tilbage i alle'en, som jeg ikke har taget op endnu, da den indtil i dag hvor frosten kom, har blomstret flittigt.

Nu skal jeg ud og fælde en masse små baby træer, som skal bruges til espalier til et bryllup idag. En af mine kollegaer skal giftes på denne dejllige lørdag med solskin...så jeg har lige lidt forberedelser til et globryllup.

Fortsat god lørdag:-)

2 kommentarer:

  1. Godaften Bente. Ja! blade er der nok af på denne årstid.Den alle`du drømmer om,lyder da helt forrygende Alting tager tid,men drømme har man da lov at ha.Rigtig god weekend til dig Jette

    SvarSlet
  2. Hej Jette. Der er ingen fare for at kede sig med den skov af blade, som jeg har omkring mig, og hvad var vi mennesker, hvis vi ikke havde drømme? Især havefolket:-)
    Kh Bente

    SvarSlet