fredag den 7. september 2012

Mine trofaste følgere

Når jeg er i haven, har jeg altid selskab. Min lille lab Gizmo venter hele tiden på at jeg gider skyde en bold til ham, og han får da som regel også bolden hvert andet minut, jeg nænner ikke at skuffe ham. Han lever og ånder virkelig for en bold. Som regel har jeg også den dovneste kat Anton som følger, og han ved lige hvor han skal smide sig, for at få opmærksomhed - der hvor jeg luger eller arbejder! Katten Sofie Fis er en mere sjælden gæst, men i går hyggede hun sig alligevel sammen med Anton.
Anton og Sofie Fis - er de ikke søde:-)
Kom nu...skal vi ikke lege?
Uhhmm...du er nu nuser
Kom nu..skyd så den bold!
Yiihaaa..sådan skal det være
Livet er så skønt!
 
 
 
 
 

6 kommentarer:

 1. Jeg har et meget blødt punkt, når det drejer sig om katte. Hvor er de skønne!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg havde ikke kameraet på mig, men da jeg så hvordan de næsten lå og krammede hinanden, så løb jeg lige så stille ind og hentede det. Og heldigvis lå de stadig næsten og omfavnede hinanden.

   Slet
 2. Jeg er også en rigtig katte-mor :) Vi har kun en enkelt, men når jeg ser hvor meget de hygger sig sammen, dine 2, så frister det rigtig meget at få én mere.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har altid haft mindst to katte ad gangen og de har virkelig meget ud af hinanden. Men det er nok nemmest at få dem på samme tid, jeg har prøvet en gang, hvor to hunkatte aldrig blev glade for hinanden.

   Slet
 3. Dejligt med sådan nogle søde følgesvende i haven.

  SvarSlet
  Svar
  1. Selv om det godt kan begrænse havearbejdet lidt, så ville jeg nødig undvære selskabet:-)

   Slet