fredag den 7. september 2012

Kamelæonen

Jeg leger vel næsten Kirsten Giftekniv for at få planterne til at passe sammen. Lige nu synes jeg at Alunroden passer perfekt med kamelæonblomsten, de er blevet et godt par. Kamelæonblomster passer faktisk godt til mange planter, jeg har den også til at gro imellem nogle græsser, men dette har jeg dog glemt at tage billeder af, så det må I have til gode til en anden god gang.
 
 

8 kommentarer:

 1. Hej
  Sikke dog et dejligt farvespil og det helt uden blomster
  med venlig hilsen
  Lene

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har faktisk ikke lige tænkt på at der ikke rigtigt var noget som blomstrede, men ja alunrod og kamelæonen er jo bare farverig

   Slet
 2. fint farvespil der er i løvet på din plantesammensætning :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. tak:-) Hvis der er for mange farver uden noget neutralt til at binde sammen, så kan det gå hen og blive helt tivoli, men det synes jeg faktisk ikke at det gør her.

   Slet
 3. Sikke et fint bed og kun med en enkelt der blomstrer. Men med den farvesammensætning, er det jo et helt perfekt bed. Tæt og meget fin afstemt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvis man kigger godt efter - ja det er nok ikke nemt at se, når det drejer sig om mit billige kamera til 1 kr:-) så blomster både alunrod og kamelæonen - dog meget diskret

   Slet
 4. Jeg er vild med Kameleon. Gad vide hvor min er blevet af?..... den skal jeg da have igen.
  Flot sammensætning :O)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror også hvert år, at kamelæonen er helt væk, da den kommer så sent. I år er der dog virkelig kommet gang i min, så jeg har nu fordelt lidt mere af den rundt i bedene. Den har jo så mange farver i sig selv, at den sagtens kan passe ind næsten overalt i haven - dog måske ikke så meget til de grå farver.

   Slet