lørdag den 17. november 2012

Løg kup

Så er det nu, at der er ved at være billige forårsløg rundt omkring. I dag besøgte jeg en af de lokale planteskoler - Bo grønt i Videbæk, jeg gik kun efter een ting, nemlig deres tulipanløg til nedsatte priser. Pris pr. pose kr. 10,00 og førpris kr. 50,00.
Jeg er ikke gået så totalt amok i løgindkøb, som jeg gjorde sidste år, men jeg skal da have lidt til blomsteralle'en. Jeg forestiller mig at der mest skal være hvide løgvækster og måske lidt gult iblandt.
Blomsteralle'en er egenligt holdt i de varme farver, som mest gløder om efteråret, men eftersom jeg synes, at jeg kan få mest til at blomstre i de hvide farver om foråret, så har jeg valgt at holde mig til disse farver. Jeg har godt nok været fristet til Queen of night tulipaner sammen med orange, men eftersom disse tulipaner med årene nok svinder bort, så tror jeg at gul og hvide pinseliljer, hvide tulipaner, hvide og gule påskeliljer, gule kejserkroner, vintergækker er vejen frem. Jeg nægter simpelthen at bruge en formue hvert år på løg, bare for at vedligeholde bestanden af tulipaner.

6 kommentarer:

 1. Det der bliver også flot, tror jeg, men det er rigtig, at de jo forsvinder efter nogle år. Til gengæld er det jo fint, hvis du kan få dem til 10 kr. pakken :)så er det ikke så galt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej, 1 kr. pr. løg er lige til at overkomme:-)

   Slet
 2. Så bliver det vist ikke billigere :) det lyder nu også smukt med de hvide og gule farver.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har også skiftet mening omkring farver på forårsløgene maaaange gange, indtil jeg prøvede på at være lidt praktisk. Man kan jo altid få mange forskellige løg i hvid...påskeliljer, pinseliljer, allium, vintergækker og mange andre - det bliver simpelthen hvidt:-)

   Slet
 3. Hej Bente.Det var da godt nok billigt.Jeg tror det bliver superflot med alle de hvide og gule farver op af alleen.Hvidt lyser så dejligt op sammen med alle de grønne farver.Knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Alle'træerne er jo også de hvide himmalayabirk, som lyser hvidt, og jeg forestiller mig, at de passer perfekt til de hvide forårsløg:-)

   Slet