onsdag den 28. november 2012

En kold smuk morgen

Dette er faktisk et indlæg fra i lørdags, som jeg ikke fik lov at gøre færdigt. Jeg følte mig noget snydt, da Google pludselig meddelte mig, at jeg ikke havde mere lagerplads til min fotos, jeg har indtil nu haft op til 1 Gbite gratis lagerplads til mine fotos, og pludselig var der ikke mere plads. Det var fuldstændig ligegyldigt, om jeg slettede tusinde fotos, eller flyttede rundt på billederne eller prøvede at tage dem direkte fra kortet i kameraet, google var ligeglad. Den ejede mine fotos. Dette piss... mig lidt af, da jeg også redigerer hjemmesider ud over denne blog og er lidt afhængig af, at jeg kan hente gamle fotos frem...og jeg har da også familiealbums på nettet...men efter at have tænkt lidt, så er det jo ikke en formue, som bliver opkrævet for al den netplads, så jeg har overgivet mig...og med lidt forsinkelse, kan I nu se mine kolde morgenfotos fra i lørdags:-)

Jeg ligger en tidlig lørdag morgen på sofaen og ser et af de mange svenske haveprogrammer med Monty Don og Carol Klein, som jeg har optaget i massevis. Resten af huset sover endnu og inden længe skal der en rengøringstornado igennem huset, idet vi skal have julefrokost sammen med venner senere på dagen. Så kommer jeg til at se ud af vinduet, da det er blevet lidt lyst, og ser rimdug og dråber fra træernes grene..haven ser så smuk ud og straks må jeg ud med kameraet. Godt at jeg bor ude på landet, for må bestemt ikke se særlig fiks ud, når jeg vader rundt i haven med en tyk jakke, bare ben og træsko og fotograferer blade:-)
Jeg glæder mig til en gang, når denne Acer bliver så gammel, at den står med ildrøde blade, den får mere og mere farver for hvert år.
Tænk at naturen kan skabe sådan noget flot svampekunst
 
 


7 kommentarer:

 1. Det problem har Gitte fra bloggen frafrøtilblomst.blogspot.dk skrevet om i morges. - Og der findes en anden løsning end at betale.
  Hilsner fra Nana

  SvarSlet
 2. Hej Bente.Jeg har også læst det som Gitte har skrevet.Så prøv det.
  Smukke morgen billeder med dug på.Og de grå blade er da lige til at bruge til dekorationer.Elsker også når mine stubbe danner svampe.
  Rigtig god aften Jette

  SvarSlet
 3. Tak Nana og Jette - jeg skal straks kigge på Gittes blog og samtidig tænke lidt over Googles metoder.

  SvarSlet
 4. Ja det var fine billeder, du fik i bare ben, jakke og træsko. Jeg var ude på samme måde fredag eller lørdag :) det bliver lidt koldt for benene.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, vi er vist nogle kønne piger, når vi sådan render rundt i haven halvpåklædte:-) men det er jo ofte om morgenen at haven tager sig ud fra sin bedste side, morgenlyset kan være så smuk:-)

   Slet
 5. Hej Bente

  Jeg har oplevet det samme med Google og har også overgivet mig. Jeg føler også, at jeg har trukket på dem. med alle de billeder jeg har lagt ud - og livet skal jo gå videre. Jeg nyder de smukke billeder på din blog.
  Kh. Jørn

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det Jørn:-)
   Jeg er siden begyndt at komprimere mine fotos til bloggen, hvilket jeg ikke har gjort før, så nu optager de meget mindre lagerplads. Tænk hvor nemt - at vi bare kan gemme alle vores fotos på nettet, vi har vænnet os til denne nemme IT verden, men intet er jo gratis
   Kh Bente

   Slet