fredag den 30. november 2012

Adventskranse

I går aftes fik jeg lavet to adventskranse - en til min søster og en til mig selv. Udover det har jeg lavet et par andre kranse til naboer, så nu må det vist være nok. Man kan nok ikke sige, at kransene er enkle, de er på god gammeldags vis, lavet på en krans af nobilisgran og herefter blevet overpøset med kogler, nødder og andet godter. Selvom det nok ikke er så trendy at bruge gran længere, så elsker jeg altså det blålige nobilis og har valgt at bruge det i disse to kranse. De andre kranse, som jeg har lavet, fik jeg desværre ikke taget billeder af, men de var lavet af lyng, grene, skovfyr og mos og så også overhældt med godter.
Min egen store basse af adventskrans
En gave til min søde søster
 
 
 

10 kommentarer:

 1. Hej Bente. Hvor er du skrap. De er godt nok flotte. Laver også kranse, men de ligner ikke helt dine :)

  God weekend.

  Kh
  Lise Lotte

  SvarSlet
 2. Det er nogle fine adventskranse du har lavet. Faktisk tror jeg ikke at den grønne grankrans nogensinde bliver utrendy - det er jo JUL :)

  SvarSlet
 3. Hvor er de smukke - hver på deres måde :-) Jeg gad faktisk godt være din nabo, for sådan én ville jeg gerne have stående på mit bord ;-)

  SvarSlet
 4. De er meget smukke dine kranse. Hold op, du må have ømme fingre af at tråde alle de nødder og kogler.

  SvarSlet
 5. hej Bente.Smukke kranse du har lavet.Din søster må da blive glad når du sådan begaver hende.Den er lige mig.Er selv i fuld gang med at lave dekorationer.
  God aften knus Jette

  SvarSlet
 6. Flotte kranse, du har lavet, jeg nøjes med at lave dekorationer, det kan jeg bedst finde ud af.

  SvarSlet
 7. Tak skal I have for de søde roser:-) Dejligt at der er nogle, som kan lide en god gammeldags grankrans:-) Og Ulla..jeg binder ikke koglerne på, jeg limer dem på med limpistol, det er både nemt og hurtigt:-)

  SvarSlet
 8. Hvor er det nogle smukke kranse og sikke en heldig søster du har ;o)
  Kh Helle

  SvarSlet
 9. De er flotte. Jeg må huske at lade granspidserne stritte lidt mere når jeg binder kransen til næste år - det ser knag'me godt ud :)

  SvarSlet
 10. Hvor er dine adventskranse smukke,
  Ha´ en dejlig aften.

  SvarSlet