torsdag den 26. juli 2012

Intet havearbejde i dag!

I dag har jeg holdt fri fra haven for første gang siden jeg kom hjem fra ferie, men faktisk kun fordi jeg ikke har haft tid og her senere på aften er kørt lidt død efter grillmad. Energien er væk og jeg trænger vist mest til at overfalde sofaen og måske se en krimi. Jeg har dog lige gået en aftentur i haven og her er nogle billeder fra turen:-)
Lavendelbedet med lidt bar jord, hvilket der dog ikke skal være. Jeg er stadig ikke færdig med alle de bede, som jeg har lavet om i.
De vinrøde astilber er ved at være lidt på retur
Lyserøde astilber og nogle få hvide.

Parykbusken står frodigt med alunrod ved fødderne.
Og så lige et af min evige dovne kat. Madskålen er på bænken, så vores forslugne lab Gizmo ikke æder alt kattemaden. Jeg ved ikke hvorfor at bloggen lige pludselig driller. Med et kan jeg ikke gøre billederne større...mærkeligt!!

 10 kommentarer:

 1. Lyder godt med at slappe af :-D
  Jeg har heller ikke lavet så meget i dag, og for en gang skyld har jeg det rigtig godt med det. (Det har simpelthen været for varm at lave noget i går og i dag.)
  Jeg kan rigtig godt lide dit Lavendelbed. Er det stjerneformet? det ligner det.
  Forleden da jeg lavede et indlæg kunne jeg pludselig ikke sætte tekst under billederne??? Rigtigt træls.
  Ha´en rigtig dejlig afslapnings aften.

  Marianne.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Marianne
   Nej, jeg tror ikke at lavendelbedet kan kaldes stjerneformet, kanten bugter sig ind og ud med små sten og enkelte store sten i ny og næ....svært at forklare, så jeg må vist tage nogle bedre fotos som kan vise det:-)

   Slet
 2. Det er et skønt lavendelbed, og det er flot med den form det har. Jeg tror også jeg skal have alunrod ved min parykbusk, det ser godt ud.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan godt være svært at sætte røde toner sammen, men lige disse med parykbusken og alunroden kan vist godt gå...synes jeg:-)

   Slet
 3. Dejlige sommerbilleder fra din have, vi er jo heller ikke vant til varmen, så vi må passe lidt på ;o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er nu alligevel lidt trist, hvis varmen er på vej væk igen...suk:-)

   Slet
 4. Hej Bente. Der skal også være tid til at slappe af og i denne varme kommer det næsten af sig selv:) dejlige billeder fra din have.

  Kan se at katten helt har forstået det med at slappe af.

  Mange sommerhilsner
  Lise Lotte

  SvarSlet
  Svar
  1. Katten Anton har absolut forstået det med at slappe af!! Der er vist kun min teenagesøn her i huset, som er næsten lige så god til at slappe af:-)

   Slet
 5. Hvor er din anarkistiske bedkanter, der vrider og snor sig dog skønne! Den idé kunne jeg godt finde på at snuppe. Skøn have du har. Og for hulan hvor er dine katte dog søde!
  Kh Helle

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen tak for de skønne ord:-)

   Slet