onsdag den 25. juli 2012

Ferie på Fyn

I lørdags kom vi hjem fra ferie i sommerhus ved Båring Vig på Fyn. Der var så utroligt smukt ved Båring Vig, naturen går i bakke og dal og med udsigt ud over bæltet. Der er simpelthen en speciel charme ved det fynske, jeg elsker når vejboderne med moreller dukker op for hver kilometer, som der køres. Stokroserne vælter rundt foran de gamle skæve huse...suuuk...og så kommer man hjem og ser en UKRUDTSJUNGLE!! Jeg tror simpelthen at ukrudtet gror ekstra meget, når man ikke er hjemme!!
Jeg besøgte et lille galleri i Bogense, Galleri 55 hed det vist nok. Og se hvad der gemte sig i bagerst i butikken - en sydlandsk gårdhave. Det er her man kan købe flydesten, som kunstneren Lotte Globs fremstiller...hun var med i et Søren Ryge program engang.
Keramikblomster og en smuk siddesten var der også i galleriet

6 kommentarer:

 1. Godaften Bente.Det var da et dejligt sted du besøgte.Der er dejligt på Fyn.Var i Svendborg i foråret.Ja! man behøver kun at være væk få dage,så vælter ukrudtet op.Har selv været i haven hele dagen og klippet ned.Men fik også lige tid til et nyt indlæg om de mørke blomster i haven.Hilsen Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Jette. Ja, jeg har også en svaghed for de mørke blomster, det giver en god kontrast i bedene at anvende disse skønne mørke toner:-)

   Slet
 2. Spændende sted i Bogense. Det kendte jeg ikke engang. Jeg elsker også Fyn, som er min fødeø! Der er noget uspoleret ved de små købsteder. I Bogense har byens Rådhus et helt vidunderligt klokkespil. Fik du hørt det? Bogense har også Mannikenpis stående på torvet. Ja jeg kunne blive ved.....

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg var desværre kun nogle få timer i Bogense og med den store familie på slæb, så det var egenligt begrænset hvor meget vi så, men jeg har vist en tendens til pludselig at blive væk for resten af familien, lige pludselig er jeg i en galleri eller genbrugsbutik, men så ved de jo hvor de skal lede:-)

   Slet
 3. Hej Bente.
  Fyn er dejlig. Jeg har været dér mange gange på sommerferie, da jeg var barn - dog aldrig ved Båring Vig. Det må jeg have til gode.
  Dejlig gårdhave, du viser billeder af.
  Hilsen Christel

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi har også holdt ferie på Fyn flere gange, og jeg tror næsten at området ved Båring Vig er noget af det flotteste, simpelthen skønt!

   Mht gårdhaven, så troede jeg næsten at jeg pludselig befandt mig i Italien:-) Den var fuld af små skøre ting og kunst.

   Slet