fredag den 13. juli 2012

Min blomsteralle'

I øjeblikket er det mest de nye lange bede i indkørslen, som har min opmærksomhed, eftersom det er nyt er stauderne og sommerblomsterne ikke helt tæt endnu, og så kommer der hurtigt ukrudt, især med alt det hestemøg, som jeg dænger jorden til med. Jorden bliver så lækker og frugtbar!
Jeg har vist billeder herfra før, men pyt I får lige nogle flere.
Hoov, hvem gemmer sig der blandt rødkålen? Den lille røde Anton:-)
Bredden er på de lange allebede er kun 1,5 mtr, og jeg vil gerne at de bliver bredere og i kanten ud mod græsplænen skal der være et boblebad af takskugler og buksbom og andre buske, som alle skal formes til kugler.
Jeg elsker at komme hjem i øjeblikket og blive budt velkommen af de nye bede og næste år kan det kun blive endnu bedre!

Endelig færdig med at luge ukrudt for denne gang i de laaaaange bede ved alle'en.
Alle'træerne er de hvide papirbirk eller himmalayabirk.


10 kommentarer:

 1. Det ser super ud.

  Er det blomsterbilleder du maler?

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej mærkeligt nok, så er det slet ikke mig at male blomster. Jeg får desværre ikke malet ret meget og kun når det er vinter, haven har efterhånden fået førsteret.

   Det er svært at sige hvad jeg maler, men det er som regel, noget som jeg lige er faldet over. En vinter gik jeg meget op i fisk og en anden vinter var det insekter og sidste vinter var det havfruer, men dog uden at blive færdig med en eneste havfrue...suk.
   Når jeg forhåbenligt bliver færdig til vinter med havfruerne, så viser jeg det måske på bloggen:-)

   Slet
 2. Ja gør det.

  Elsker selv blomstermalerier både gamle, gammeldags, abstrakte osv. Om det er en ´kunstner´ eller amatør gør mig ikke noget, bare jeg kan li´ det. Så jeg er altid lidt på udkig.

  Har tre jeg rigtig godt kan li´, et købt af Anne Just og et fra en genbrugsbutik samt et jeg har lånt af en, der ikke bruger det for tiden.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er sådan, at det skal være! Kunst skal være noget man kan lide, og som får en til at drømme eller tænke lidt...hvor bliver det kedeligt, når nogle køber kunst, fordi det er in eller at det er den rigtige kunstner her og nu:-)

   Slet
 3. Kære Bente. Det var dog nogle flotte lange bede. Kan godt forstå, at du elsker og komme hjem til det syn. Smukt. Spændende og se når det gror helt til.

  Ha´ en god dag.

  Mange hilsner
  Lise Lotte

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er lidt inspireret af de lange engelske borders, og det skulle egenligt mest være i brændte farver, meeen mon ikke det ændrer sig lidt til efteråret.

   Slet
 4. Hvor ser det bare godt ud - især billede nr. 2 er bare perfekt.
  Spændende ide med boblerne.

  SvarSlet
  Svar
  1. Lige siden at jeg så Anne Justs boblebad af buksbom, så har jeg bare vidst at jeg måtte have en masse kugler samlet på en eller anden måde...og hvorfor ikke som hæk:-)

   Slet
 5. Sikke en fed indkørsel!!! Sådan skal det bare være til en gammel gård. Glæder mig til at læse med her hos dig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak:-) ja jeg bliver skam mere blød og romantisk med årene...jeg har faktisk ikke være så meget til den lidt vilde og romantiske stil førhen...men alle kan forandre sig:-)

   Velkommen som fast læser:-)

   Slet