torsdag den 27. april 2017

Nyt espalier

Dagens projekt har været et nyt espalier, jeg har anvendt hasseltræ til stolperne, da det har en god holdbarhed på trods af nedgravning i jord. Der er flettet pil ind mellem stolperne, hvilket giver et stærkt espalier, som ikke lige flytter sig. Toppen af stolpen er dekoreret med forskellige porcelænslåg og nogle af stolperne har sengefjedre som pynt, men dem havde jeg dog ikke nok af til alle stolper. Nu tænker jeg at den engelske rose Constance Spry og klematisen Prinsesse Diana skal overfalde espalieret sammen💚mon ikke det kunne blive et godt makkerpar

8 kommentarer:

 1. Æv, jeg kan ikke få klippet til at at køre på ipad'en...må prøve igen senere. Vil godt se dine stolpetoppe, de ser fine ud. Constance og Diana lyder som et perfekt makkerpar. Dog bliver jeg nødt til at sige at Prinsessen (ihvertfald hos mig) ikke er så effektiv. Hun er så yndig, mår hun blomstrer, men på 4. År er hun meget beskeden i vækst. Håber der er andre der har anden erfaring. :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror faktisk at det er min video, som ikke duer, for jeg kan heller få den til at virke her på bloggen...øv.
   Jeg kender en som har prinsessen og hvor den i løbet af et par år blev stor og ikke mindst blomsterrig, så jeg håber at hun vil noget hos mig:-)

   Slet
  2. Fru Friis...du kan se videoen på instagram:-)

   Slet
  3. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

   Slet
 2. Prinsessen er for ny hos mig endnu, til at jeg tør udtale mig, men held og lykke med projektet. Det ser flot ud.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det Lisbeth
   Det er ved at være en del år siden, at jeg så prinsessen første gang, og jeg blev da totalt vild med den. Sådan en massiv samling af pink klokkeblomster var så smukt et syn, men jeg har først fået købt klematisen nu:-)

   Slet
 3. Hej Bente
  Super god ide med hasselgrenene og stolpetoppene.
  Nu må jeg da lige ind på Instagram og se videoen rigtigt :o)
  Hvor bliver det smuk når det bliver "overfaldet"
  Rigtig god weekend til dig
  Hilsen Linda

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak og i lige måde Linda
   Jeg kan næsten heller ikke vente på at Constance og Diana overfalder espalieret, men heldigvis gror rosen da meget hurtigt op, det ved jeg, da jeg også har hende på et andet espalier:-)

   Slet