søndag den 16. april 2017

Haveklunser

Hvor kan man falde over mange gode sager, som bortgives på facebook...tænk at nogle bortgiver kæmpe basser af taks, som er blevet klippet og formet i flere år. Traileren blev spændt efter bilen og ektra arbejdskraft i form af søster og min mor på snart 80 år blev også hentet..hver med deres spade selvfølgelig. Efter en times slid og slæb kunne jeg vende hjem med disse taks bamser. Nu ser det jo ud som om, at de altid har groet i min have.

12 kommentarer:

 1. Kvindekraft og - kløgt skal man ikke kimse af.

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej bestemt ikke! Manden ville ikke med, så jeg måtte ty til de to andre havetosser i familien:-)

   Slet
 2. Svar
  1. Ja ikk:-) jeg er nødt til lige at kigge ud af vinduerne med jævne mellemrum...bare lige for at tjekke om det stadig ser lige godt ud:-)

   Slet
 3. Først og fremmest god Påske til dig og dine. Må da bare sige hvor heldig du har været, det da ren haveguf...taksene ser ud som de altid har været der...

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak i lige måde Grethe
   Ja jeg føler mig også lidt heldig..og rent faktisk anede jeg ikke lige hvor de fire taks bamser skulle plantes, de var lidt større end jeg havde regnet...men jeg er godt tilfreds med placeringen, og de ser virkelig ud som at de har groet på stedet i mange år.

   Slet
 4. Wow ... sikke et held. God påske, det er vist en ganske særlig påskehare, der har lagt de fire grønne kæmpeæg ;-)
  VH Nina

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det var ikke en dårlig påskehare...jeg klapper stadig i hænderne:-)

   Slet
 5. Hvor er det dejligt at man kan få fat i sådan nogle lækre Bamser helt gratis. Godt der lige var et par seje damer der kunne hjælpe så du kunne få dem hjem i haven. De ser vel nok godt ud :o)
  Masser af havehilsner fra Linda

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det Linda:-)
   Ja, det var bare skønt...de er måske 10 år gamle, for de er faktisk holdt godt nede, når man ser på hvor tætte, de er

   Slet
 6. Hvor er de flotte. Tillykke med dem.
  Jeg undrer mig også nogle gange over hvad folk giver væk...men...hellere at de giver det væk fremfor bare at kassere.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det Esther
   Ja man kan undre sig, især når det skal afløses mørk granit, som i mine øjne bliver en kedelig stenørken uden liv. Men det kommer mig til gode, så jeg er da oven ud lykkelig, og det var også en god og nem måde for de tidligere bamse ejere, at andre kommer og fjerner dem.. så det var win win for begge parter:-)

   Slet