tirsdag den 25. april 2017

De vilde tulipaner

I mange år har jeg været meget tæt på at springe ud af bilen bevæbnet med spade, når jeg har set de diskrete og yndige vilde tulipaner i vejrabatten..kun tanken om at de andre bilister ikke skulle hyle af grin over synet af en halv kriminel havetosse, som graver så græsset flyver om ørerne, har afholdt mig fra at gøre det..der kommer altid så mange biler på den strækning! Til alt held forærede en god haveven mig så nogle fra hendes have forrige år. Sidste år havde jeg da glemt alt om disse yndigheder, indtil havevennen spurgte mig, hvordan det gik med dem...væk var de dog. Lige indtil i dag, nu er de endelig kommet frem i havens skovområde..er de ikke fine:-)

4 kommentarer:

 1. Jo, de er rigtig fine :-) Jeg har også et par forskellige af de vilde tulipaner, som har et helt anderledes og fint udtryk end de almindelige tulipaner.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, man kan jo nok ikke se dem på flere kilometers afstand, men det er ikke altid de som råber op, som er de mest attråværdige...jeg har i hvert fald tabt mit hjerte til disse yndige tingster (jeg vil nu også gerne have de råbende)

   Slet
 2. Hvis de er lige som mine de gule, så er det nogle banditter, jeg kan slet ikke styre dem... det startede med et par løg ... og nu... uhhhh ikke engang græsplænen kan standse dem. Når jeg bliver rigtig gammel, så sidder jeg inde i mit hus, helt indespærret af tulipaner.... og det er tvivltsomt om der kommer en pris og redder mig..... Det jeg ville sige var.... sæt dem ikke et sted hvor de ikke må brede stig uhæmmet ;-) ...og kønne er de jo

  SvarSlet
  Svar
  1. Hi hi...jamen hvis man nu skulle være indespærret uden at prinsen kommer, så er de vilde tulipaner da ikke de værste, at være spærret inde af:-)
   Jeg har et lille skovområde i haven, hvor de gror, og her må de hjertens gerne danne et smukt tæppe, så det ville glæde mig, hvis de ville være lidt invasive...

   Slet