onsdag den 2. oktober 2013

Tiden flyver..og så er det blevet efterår

Pludselig er det blevet oktober, og jeg har ikke engang fået lavet et eneste indlæg i hele september. Siden min ferie i august er tiden bare gået lidt for hurtigt, og jeg har bare fløjet efter uden at få et ben til jorden, men bare så I ved det...jeg er her stadig:-)
Kyllingerne er blevet store, og jeg venter spændt på at hvor mange bliver til haner...for jeg skal ikke have flere haner...suk
Hønsene bor stadig i den gamle campingvogn
Jeg elsker farverne her i efteråret, her er lidt fra en af stierne i haven
De gamle grene genbruges som altid:-)
7 kommentarer:

 1. Hej Bente.Dejligt at høre fra dig igen.Ja! tiden flyver afsted.Men der ser da dejligt ud i din have.Jeg har brugt tiden i den dejlige september måned til at lave to nye store bede i min have......har lige vist mit nye rhodo bed med trædesti.Men har også fået delt og klippet stauder nedd.Så nu mangler jeg bare at lægge de sidste 200 løg.
  Efterårsfarverne i din have er bare så smukke......og hvor må det være dejligt at have plads til at have høns i haven.
  God aften Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Jette
   Jeg har skam også lagt et par hundrede løg, og er heller ikke færdig endnu. Bare tanken om hvordan det kommer til at se ud om foråret, får mig til at gå helt løg amok:-)

   Slet
 2. Godt at vide at både du og hønsene er der endnu. Det ser flot ud med skiltet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen vi forgår skam ikke så let:-) Men der skal nogle gange bare lidt overskud til at blogge, og det jeg vist manglet lidt, meen nu tager jeg mig sammen, for jeg vil nødig undvære denne dejlige blogverden, hvor man rigtigt kan nørde lidt med andre haveglade:-)

   Slet
 3. Det er slet ikke så tosset med efterår... farverne er i hvert fald skønne :o)
  Dit vindue er super flot, godt lavet :o)

  Ha en go aften...

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej, selv om det kan være lidt trist ved tanken om at nu er sæsonen snart slut, og vi skal igennem en alt for lang vinter, så elsker jeg nu alligevel efteråret for dets dejlige brændte farver

   Slet
 4. Det er hyggeligt med dine høns :-)
  Jeg er også vild med efterårsfarverne både i haven og ude i naturen.

  SvarSlet