søndag den 6. oktober 2013

Klatrevinen i al sin pragt

Selvom jeg hvert eneste år har min store kamp med klatrevinen, når jeg med bævrende højdeskræk må klatre op af lange stiger og beskære klatrevinen og hive de lange stængler ned fra taget og skorstenen, så nyder jeg dog også de mange forskellige efterårsfarver, som den frembringer. Den har alle tænkelige farver lige fra gul, grøn, lyserød, knaldrød og så over i næsten sort.Hvert efterår når bladene er faldet af, må jeg op på stigen og hive klatrevinen ned fra taget. Hvis jeg ikke gjorde noget, så tror jeg at den ville dække hele bygningen.
 

8 kommentarer:

 1. Flot er den, ingen tvivl om det, men jeg foretrækker blankt at nyde den på andres huse.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det forstår jeg udmærket, og hvis jeg stod i dag med en bar gavl uden klatrevin, så er jeg ikke helt sikker på, at jeg ville plante sådan en klatremonster:-)

   Slet
 2. Den er rigtig flot, men der er åbenbart meget arbejde med den?

  SvarSlet
  Svar
  1. Du kan tro at den giver arbejde, og derfor fatter jeg heller ikke de høje bygninger, som man se nogle steder med dette klatremonster....her kan man da virkelig tale om arbejde!

   Slet
 3. Hej Bente.Det er da en utrolig kraft den har.......men flotte farver den har her i efteråret.God dag Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, man kan næsten tilgive den pga. de flotte farver, men om et par uger, når stigen skal frem, så ved jeg, at jeg bander den langt væk:-)

   Slet
 4. De er rigtig smukke på denne årstid, men at det var så stort et arbejde at passe den, var jeg ikke klar over, men nogen klatreplanter er lidt for vilde.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, der er ingen tvivl om, at denne nok er en af de bedste klatreplanter, som findes. Jeg tror næsten at den kunne gro uendeligt, hvis den fik lov.

   Slet