torsdag den 8. marts 2012

Ufærdige projekter

Ufærdige projekter i haven vil jeg altid have...f.eks drømte jeg for et par år siden om at lave en lille gang eller en hule med stenblomster som gulv. Dette skulle laves af flade strandsten, det gik fint og de få blomster som jeg fik lavet, synes jeg da så fine ud, men så havde jeg lige pludselig ikke flere flade strandsten..suk...tiden er gået, og jeg mangler stadig at komme til den rigtige strand, hvor jeg kan finde disse sten. Jeg opgiver dog aldrig - det skal nok blive færdigt engang

5 kommentarer:

 1. Jeg tror faktisk hele min have er fuld af ufærdige projekter. Så er det bare om at få drømmene og forestillingsevnen til at matche med virkeligheden.

  Kan godt lide dine blomsterstengang. :) Den bliver smuk!

  Glade nu-er-det-snart-havevejr-hilsner

  Marianne med
  Den Helbredende Have

  SvarSlet
 2. Åh det ser ellers fedt ud, med de sten blomster :-D Rigtig god ide´.
  Haveindretning/planlægning ser jeg som en igang værende proces, som kan tage flere år. Efter som der kommer nye ideér til. Det er jo det der er med til, at gøre havearbejde spændende og udfordrende.
  Håber meterologerne har ret i, at der snart kommer mere forårsagtigt vejr.
  Forårs hilsner fra Marianne.

  SvarSlet
 3. Ufærdige projekter kender vi vist alle til ;o) men jeg håber da, at du snart kommer forbi den strand med de rette sten. For det bliver da et helt fantaktisk flot, især der hvor det allerede er godt etableret ;o)

  SvarSlet
 4. Hvor er det smukt. Skidt med om det er færdigt eller ej, husk at glæde dig over de blomster, du allerede har lagt.
  Måske kommer jeg til at låne idéen et eller andet sted i haven, men belært af dine erfaringer, skal det måske bare være en enkelt blomst eller to...

  SvarSlet
 5. Vi kan vist kun være enige om, at alle har ufærdige projekter... og det er da egentlig skønt - så keder vi os ikke ;o)
  Dine stenblomster er vildt skønne, og idéen blir jeg nødt til at gemme... det kan jeg sikkert bruge senere ;o)

  Ha en go aften...

  SvarSlet