torsdag den 29. marts 2012

Vindueskarmene

Mine vindueskarme er fyldt med tømte farsbakker, æggebakker og papruller fra toiletrullerne og heri er der sået alt muligt. Jeg plejer normalt ikke sådan at gå amok med at så, men i år er der sket et eller andet. Jeg har arbejdskollegaer i gang med at samle papruller fra toiletrullerne til mig, medens de nok tænker sit:-)

9 kommentarer:

 1. God arbejdslyst med alle dine planter. Der bliver noget at se til, når de skal prikles :-)

  SvarSlet
 2. Ja, men hvis det skal være sådan noget møgvejr i påsken, så skal tiden jo gå med noget. Jeg bliver helt desperat, når det stormer sådan:-)

  SvarSlet
 3. Det er så fascinerende at så sine egne planter, en stor fornøjelse at følge dem dag for dag, jeg laver også mange planter selv hvert år. ;o)

  SvarSlet
 4. He - så er du også blevet grebet af sådillen. vi får vist alle problemer, når vi skal prikle. Men det er sjovt og hyggeligt. Håber du nyder hver eneste frøling, der stikker hovedet op :-)

  SvarSlet
 5. Sådan ser der også ud i mine vindueskarme :-) Jeg syntes, at det er skønt, at gå og se på alle de småplanter hver dag... min mand er dog ikke helt enig.
  Kh
  Gitte H

  SvarSlet
 6. Ja jeg tror vi smitter hinanden lidt her i blogland. Jeg har også godt fyldt op i udestuen, og må hele tiden flytte rundt for at få plads, når det såede skal i potter. Men hvor bliver der flot i vores haver!

  SvarSlet
 7. I har ret - det må være fordi, at man bliver smittet af andre havebloggere, som viser alle de indkøbte frøposer frem - og min mand synes bestemt heller ikke at vindueskarmene er specielt pæne for tiden - men pyt...det er virkelig spændende at følge med i hver dag, hvor hurtigt det hele går

  SvarSlet
 8. Der er godt nok mange frølinger... held og lykke med det hele :o)

  Ha en go aften...

  SvarSlet
 9. Hold da op, der er nok at se til.
  God arbejdslyst
  Nina

  SvarSlet