lørdag den 17. marts 2012

Forårskuller og knap med tid til bloggen

Nogle aftener kan jeg godt overveje, om det nu også var særlig velovervejet at lave min blog, om det ikke bare var nok, at følge med på de andres blogge, når tiden er til det. Men nej, det giver alligevel lidt ekstra motivation, inspiration og en form for samhørighed, når der kommenteres bloggere imellem.

Lige i øjeblikket er det ikke ligefrem hver dag, at jeg er på bloggën, og endnu mindre at jeg har overskud til at lave indlæg eller kommentere andres smukke forårsbilleder og oplevelser. Såsnart jeg kommer hjem fra arbejde og ikke er evig chauffør for mine fodbolddrenge eller der skal laves aftensmad - ja, så er jeg ude i haven indtil det er mørkt. Om aftenen er jeg dødtræt, armene er lang og har ondt i ryggen, orker ikke at se noget blogliv, ser knap nok TV, tankerne og planerne om hvad der skal ske i haven næste dag myldrer dog rundt i hovedet...og så er det på hovedet i seng! Sådan går mine dage i øjeblikket, men hvor jeg nyder det! Foråret er den bedste tid for mig:-)

Min havehund Gizmo nyder min forårstravlhed, han har altid gang i sin boldleg, som går ud på, at han tror at han erlidt 'usynlig', og så sparker mor måske til bolden.
Jeg har også havekatte, de er også mine tro følgesvende i haven
Det er faktisk ikke spor nemt at få lov at fotograferer de fine spirer i jorden uden at der kommer en kattepote med, eller at kameraet bliver skubbet lidt..
Jeg elsker den søde lungeurt, som jo er så god at blomstre tidligt sammen med forårsløgene.
Vintergækkerne er snart ved at være på retur, nu skal de fordeles rundt i haven..
Dette var alt for i dag, nu skal jeg til gymnasikopvisning, min yngste søn går til spring - godt havevejr til alle:-)4 kommentarer:

 1. Det gode ved bloggen er, at vi selv bestemmer hvor meget eller hvor lidt vi skriver, læser og kommenterer :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det har du ret i, og jeg har bestemt ikke fortrudt:-)

   Slet
 2. Det kan jeg nikke genkendende til. Jeg skriver blog indlæg når jeg ikke kan lade være, men prioritere mine have aktiviteter højere end at bruge min sparsomme tid til at skrive :O)

  SvarSlet
 3. Jeg har brugt min aften på at indhente det forsømte - har ikke blogget en uges tid :o)
  Men der blir mindre og mindre tid til bloggen nu, og sådan blir det vel for os alle... så kan vi vende frygteligt tilbage til vinter igen :o)
  I øvrigt dejlige billeder - med og uden havedyr ;o)

  Ha en go aften...

  SvarSlet