søndag den 26. februar 2012

Vintergækker i krukker

Sikken en dejlig søndag i februar, og man bliver helt rød i hovedet af solen, som har skinnet så smukt hele dagen. Jeg har jo en gammel landbohave, hvor der bestemt ikke mangler vintergækker. Hvert forår er jeg godt i gang med spaden, for når vintergækkerne står i store klumper, så kommer de i alle de tomme krukker, som jeg kan finde. Jeg synes, at de er noget af det smukkeste, som man kan komme i krukkerne. Efter afblomstringen bliver de godt fordelt rundt i haven, hvorved de breder sig endnu mere.

8 kommentarer:

 1. Sikke en luksus at kunne bruge sine vintergækker på den måde, og samtidig praktisk fordi du får dem fordelt. Det er da vist en win-win, og smukt ser det ud :o)

  SvarSlet
 2. Sikke da nogle skønne billeder. Det er også en rigtig god måde og gøre det på, det har jeg aldrig tænkt over. Jeg vil nemlig gerne have delt min og bredt dem lidt mere ud i haven, har ikke så mange endnu, så jo flere jo bedre.

  Fortsat god søndag.

  Hilsen Lise Lotte

  SvarSlet
 3. Hvor er det en god ide med vintergækkers i Potter. Den vil jeg skynde mig at stjæle.

  SvarSlet
 4. Der er sådan en luksus med vintergækker i krukker. En kær ven af mig tager altid vintergækker og erantis ind i små potter - men hun har vist også lige så mange som du. Jeg ser frem til, at det bliver min tur en dag ;-)
  VH Nina

  SvarSlet
 5. Ja, det er skønt, når man bare kan fråse løs i vintergækkerne:-) men det har nu også taget nogle år, inden det kunne lade sig gøre

  SvarSlet
 6. Wow! Hvad fint stemning du lavet med vintergækker. Smuk!

  SvarSlet
 7. Så smukt med vintergækker i krukker... men hold da op, du har vist også rigtig mange af dem ;o)

  Ha en go aften...

  SvarSlet
 8. Det er et helt overflødighedshorn af vintergækker. Det ser dejligt ud og passer smukt til den hvide figur. En rigtig god idé til mangfoldiggørelse!

  SvarSlet