fredag den 17. februar 2012

Haven her i vinterferien

Så fik jeg endelig en feriedag her i uge 7. Det er en dejlig flot morgen, lyset stråler ind over haven, og i nærheden kan man høre et par hundrede svaner, de er her hvert år om vinteren - dejlig larmende lyd.
Jeg har egenligt syntes, at haven har været enormt kedeligt at tage billeder af her i vintertiden, men dette morgenlys var simpelthen ikke til at stå for.Min havehund Gizmo...han venter tålmodigt på at jeg sparker til en bold...simpelthen det eneste, at han lever for. Han er en hund efter en bold.
5 kommentarer:

 1. Det pynter gevaldigt med lidt sollys og hvor er det skønt at haven er blevet (næsten) grøn igen. Det er nogle skønne "bolde" du har i træet, er de hjemmelavede? Formoder at det ikke er dem som Gizmo løber efter... han ser iøvrigt rigtig sød, men en smule genert ud ;o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er ikke pilefletter, men jeg bliver helt kugleskør om foråret, hvor jeg laver pilekugler. Gizmo er bestemt ikke genert, men han er midt i en leg, hvor han tror, at han er lidt usynlig

   Slet
 2. Når man, som du, har så mange spændende effekter i haven er den da bestemt ikke kedelig. Og, vejret er jo skønt i dag.

  Nyd feriedagen
  Birgitte

  SvarSlet
 3. Tak for din kommentar på min blog :o)
  Jeg har lige skimtet din blog igennem, og det ser meget interessant ud... jeg har meldt mig som fast læser :o)

  Ha en go dag...

  SvarSlet
 4. Dejligt morgenlys. Min lille hund er i øvrigt lige så opslugt af bolde :-)
  Og ingen ordbekræftelse her :-)

  SvarSlet