lørdag den 11. februar 2012

Lopper...
Ja, når man er ved at blive tosset af ikke at kunne komme i haven pga.  den kolde snedyne, så kan man da altid få lidt fornøjelse ud af at gå på loppemarked. Jeg fandt den skønneste chaiselong til drivhuset, jeg mødte mange mænd, som havde den største medlidenhed med ham der hjemme. Hovedsagen er dog at jeg synes den er skøn, 75 kr er jo heller ikke så galt, fik den pruttet ned fra 200 kr. 11 terracotta krukker til 100 kr er da også et kup!! Herudover købte jeg også nogle gamle sølv og kobberlåg for et par kr, disse kan jo bruges som lidt pynt til krukker eller andre steder i haven, de skal bare på en pind og så toppe f.eks over en buksbom kugle. Et meget gammelt tilrøget maleri måtte også med hjem. Nogle synes måske at det er noget gammelt skrammel, men jeg elsker sådanne loppefund.

5 kommentarer:

 1. Tillykke med gevinsten :o)Det er da de rene kup du har gjort. Skøn-skøn chaiselong og potter syntes jeg bestemt ikke jeg falder over der hvor jeg "lopper". Jeg kan lige se de himmelfaldne mænds ansigtsudtryk... he-he...

  SvarSlet
 2. Ja tillykke med dine loppekup :-D
  Den chaiselong er da bare for skøn, sådan en´kunne jeg også godt bruge i mit drivhus.
  Som fru Friis skriver, så kan jeg også lige forestille mig de himmelfaldne øjne, men dem om det ;-D hi hi hi....
  Terracottakrukker kan man da ikke få for mange af. Jeg var heldig, at få nogle ude fra min søn´s kolonihave sidste år, dem er jeg rigtig glad for.
  Havehilsner fra Marianne.

  SvarSlet
 3. JA det ved GUD da du har skoopet for vildt! Skal vi ikke loppe sammen. Eller: du lopper for mig.

  Hold da op. MAND!

  Jeg glæder mig på dine vegne!

  Men ring llige når du skal loppe næste gang, ikk´

  Knus fra Marianne i
  Den helbredende Have

  SvarSlet
 4. Fik aldrig rigtig sagt, hvor skønt et møbel, jeg synes du har fundet der, Bente. Havde mere travlt med selv at ville med. :@
  Den er virkelig smuk, chaiselongen. Glæder mig til at nyde synet af den sammen med dig og Irma til foråret!

  Knus fra M

  SvarSlet
 5. Jamen jeg er da altid med på god loppetur:-) Heldigvis fik vi den bøvlet ind i drivhuset, hvilket var med nød og næppe.

  SvarSlet