tirsdag den 14. februar 2012

Indkørsel i flammer

Jeg har planlagt at lave en flammende indkørsel, et bredt stykke staudebed på hver side af indkørslen, kantet af med takshæk. I øjeblikket er der kun alle'træerne som er hvide himmalyabirk med græsplæne. Dette ville måske bedre passe med en hvid indkørsel, men hjertet råber efter de brændte farver...såeh. Jeg kan se at mange andre i blogland i vinterens kedsomhed har lavet drømmecollager og kludetæpper, hvor farver og planter bliver afprøvet sammen.
Nu har jeg også prøvet at sætte nogle flamme farver sammen, lidt udfra at mange af planterne har jeg i forvejen, og lidt ud fra en forestilling om, at det må passe sammen. Jeg forestiller at der skal indgå en del sølvplanter, som binder det hele lidt sammen.
Men måske bliver det bare en rodebutik, når det kommer til stykket, men man har da lov at drømme lidt.

4 kommentarer:

 1. Ja det bliver et spændende eksperiment! Sikke en velkomst at få!

  SvarSlet
 2. Det er jo dejligt at man kan gøre som man vil her i haveverdenen - der er ingen facitlister - alt er smag og behag og som du også skriver ofte lidt efter det forhåndværendes princip.
  Jeg er også kun lige startet op med en mindre bed med fortrinsvis orange planter og så vil jeg kun have andre farver med hvis de er kraftige i nuancerne...ikke noget med pastelfarver. Jeg vil holde øje med hvad du finder på og måske blive inspireret til sammensætninger :o)

  SvarSlet
 3. Det lyder spændende, og det ser fint ud med din idé-collage. Jeg kan se du har håret solhat med på den, den er skøn, og findes i så mange skønne varianter.

  Kender du den frøkenhat, der hedder chippendale, den har ret fine ´flamme-variationer´ og blomstre virkelig længe. Nå kaffen er klar, jeg kunne ellers ´ævle´ flamme-farver længe. God fornøjelse med bedet.

  SvarSlet
 4. Smuk collage.
  Det skal nok blive flot.
  Jeg holder meget af farver i haven.
  Tak for kigget.

  SvarSlet