lørdag den 9. juli 2016

Sommer og fingerbøl

Selvom vejret nærmest arter sig som var det en stormende og regnfyldt efterefterår, så er der da momenter med solskin, og hvor man synes at nu er det virkelig sommer. For mit vedkommende er blomstrende digitalis eller fingerbøl også lig med sommer, og når jeg ser dette bed i øjeblikket, så er det ligesom barndommens blomstereng.8 kommentarer:

 1. Ja digitalis kan man ikke undvære, men de sår sig vel meget.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja de sår sig, men jeg hiver nu også en del op. Især hvis de ikke passer farvemæssigt til resten af bedet

   Slet
 2. Heldigvis for momenterne af sommer som viser sig, ellers var det ikke så sjovt. Sommerligt og smukt ser det ud hos dig:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Haven er frodig som aldrig, den har vist ikke noget mod regnen, så længe solen også skinner. Men jeg kunne nu godt bruge noget mere varme:-)

   Slet
 3. Ja, der er noget hyggelig blomstereng over det bed, du viser. Jeg har nu hevet alle vores digitalis op og er klar til næste, forhåbentligt lune, fase af sommeren.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det varer heller ikke længe inden, at jeg går i gang med...faktisk har jeg rykket en del op, som er afblomstret. Men jeg lader dog altid de pæneste blive, så de kan sprede nye glæder:-)

   Slet
 4. Jeg elsker også digitalis, desværre er de afblomstret her og blev hevet op igår. Hvor er dit bed altså flot, du er god til at få fyldt det ud. Der kunne jeg godt lære noget :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har nu også huller rundt om, det kan ikke undgås, når man sådan rokerer rundt og laver nyt. Det tager tid inden det hele er groet godt til....og hullerne bliver da ikke fotograferet så meget:-)

   Slet