torsdag den 14. juli 2016

Der er så meget mænd ikke forstår!

For et par uger siden legede jeg med sav og skruemaskine, for jeg var fast besluttet på at lave en rustik havestol i himmalayebirk. Min alle' foran huset består af store himmalayetræer, som jeg har beskåret ret kraftigt i år, således at jeg ikke bliver ved med at få skældud af slamsugermanden, som ikke vil have små daskende grene på hans fine bil, når han kører igennem indkørslen med alle'træerne. Nu stod jeg så med en mindre skov af fine hvide stammer, som jeg egentligt bare havde regnet med, skulle i kvashegnet. Men de kridhvide stammer var bare så fine, så jeg bestemte mig for at prøve at lave en havestol...og det selvom jeg nok ikke er den fødte tømrer eller snedker. Da det færdige resultat stod og tronede foran hvidbladede hostaer, som jeg syntes matchede stolen, så gik jeg stolt ind og hentede manden, som bare stod med løftede øjenbryn og meddelte, at han skulle i hvert fald ikke sidde i den!
Nå den er jo ikke heller ikke videre komfortabel at sidde i, men det var jo nok også mest for sjov og så til pynt..hmmmfff!

 
Næste år laver jeg en bænk, som man kan sætte sig på!


11 kommentarer:

 1. Jeg synes, den stol er vildt flot! Sikke en god ide, der er mange steder den kunne stå og se smækker lækker ud. Og pyt med komforten - hvem har tid til at sidde ned, når der er havearbejde i sigte?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak:-)ja hvem har tid til at sidde i haven? Det er nok ikke det, som jeg gør mest i:-)

   Slet
 2. Nej jeg vil nok heller ikke prøvesidde den, men det er da flot klaret. Og Frede har ret, hvem har tid til at sidde, når man er i haven.

  SvarSlet
  Svar
  1. Den er faktisk solid nok, men specielt komfortabel er den vist ikke lige. Jeg har selv klaret prøvesidningen uden at komme til skade:-)

   Slet
 3. Med et lammeskind slænget i stolen sidder man sikkert fint, men så kan man jo ikke beundre dit håndværk.

  SvarSlet
 4. Den stol ser da særdeles dekorativ ud :-)

  SvarSlet
 5. Den er så FED, tommel op! Jeg vil prøve at gøre dig kunsten efter en dag:-)))jeg er sikker på min håndværker mand vil sige det samme;-)

  SvarSlet
 6. Hvor er du go..den er vel nok blevet flot. Altså mænd altså...kan han virkelig ikke se det er stykke kunst i haven og af den fineste slags..hemmf siger jeg bare også.
  Jeg syntes du er super dygtig :o)
  Kh Linda

  SvarSlet
 7. Super godt lavet.
  det fortjener ros.

  Hilsen Bente.

  SvarSlet
 8. Den er da superflot...så skidt pyt med den mest er til pynt :)

  SvarSlet
 9. Det ser da skønt ud. På min hjemmeside skriver jeg om et havebesøg i Anne Justs have, hvor hun havde lavet sådan en stol. Den er smuk. Så skidt med hvad manden siger...

  God sommer

  SvarSlet