søndag den 29. maj 2016

Rumopdelere og espalier

Langs en af havestierne har jeg kreeret nogle rumopdelere eller man kan vel også kalde det for espalier, da der skal gro roser og klematis og andet godt op ad stolperne. Stolperne er fældede hasseltræer eller ahorn, som alligevel gror som ukrudt i læhegnet, disse har jeg bundet sammen med med pil, og på toppen af hver stolpe har jeg placeret porcelænslån, som jeg har plyndret fra diverse kander og tepotter. Men roserne er stadig unge, og derfor kan man knap skimte dem på dette foto, men hvor jeg glæder mig til at se f.eks. Constance Spry, Giardina, Jasmina og Eden kravle til vejrs og forhåbentligt give en vild romantisk stemning haven.


5 kommentarer:

 1. Sikke en god idé! Både praktisk og dekorativt:)

  SvarSlet
 2. Hei!
  Dette likte jeg veldig godt. Anne

  SvarSlet
 3. Meget "øko" og dekorativt med et lidt rustik cottage look. Ingen tvivl vi kunne godt bruge naturens rene resurser bedre i haven.
  Henrik

  SvarSlet
 4. Sikke en fin idé. Hvor de flotte og skulpturelle og trædestenene i græsset virker også godt.
  MVH Karin

  SvarSlet
 5. Tak:-) Det er klart, at stolperne holder ikke ligefrem evigt, jeg udskifter dem ca. hvert andet år, nogle gange hver tredje. Men det er et vinter- eller forårsarbejde, i samme grad som lugearbejdet...når bare man ser sådan på det, så er det ikke så slemt. Jeg kan nemlig også rigtigt godt lide det rustikke look, og så det selv at have lavet noget, som ikke koster andet end lidt motion.

  SvarSlet