onsdag den 4. maj 2016

Aftentur i blomsteralleen

Det er ikke mange dage siden, at vi havde rigtigt snevejr her i det midtjyske. Dette er fuldstændigt uforståelig nu, når jeg denne dejlige og milde aften går tur i blomsteralleen, hvor det rigtigt grønnes i øjeblikket. Nu er foråret for alvor begyndt - skønt!
  
 
 
 
 

6 kommentarer:

 1. Din blomsteralle er smuk, og jeg er stadig noget imponeret over, at du kan have sådan en frodighed under dine birketræer.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Vivi
   Birketræerne er godt nok sultne, men det var nok mest græsset, som vi havde før staudebedene, at det gik ud over. Stauderne klarer sig fint. Det værste er faktisk træernes rødder, det kan godt være lidt besværligt at plante eller sætte løg, for rødderne er lige i jordens overflade.

   Slet
 2. Det er utroligt - men dejligt, så hurtigt det skifter til forår. Din alle er bare så flot, også de billeder du tidligere har vist fra senere på sæsonen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja og med det vejr, som vi får de næste par dage, så kommer det hele jo til at eksplodere. Jeg glæder mig hvert år over denne alle, som også skifter meget udseende hele året igennem, det er vist det bedste projekt, som jeg har fået lavet i haven:-)

   Slet
 3. Det ser så hyggeligt ud, og så kan jeg ikke lade være med at spekulere på, hvadder gemmer sig på den anden side af den gule mur:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er nu ikke så spændende, her er en lille landevej:-)

   Slet