lørdag den 14. maj 2016

Artikel i Alt om haven

Sidste år i det tidlige forår tikkede der en SMS ind på mobilen, om jeg havde lyst til at få besøg af en havejournalist Marian Haugaard Steffensen. Min reaktion var meget blandet, det var både en dyb beærelse af, at tænk at der virkelig var nogen, som mente at min have var så meget værd at skrive om. Men den anden følelse var ren panik...for jeg har jo masser af projekter i gang hele tiden i haven, og pga. dette, er der masser af kroge, hvor der måske er lidt rod, og andre bede som jeg glemmer sådan lidt, indtil jeg får tid. Jeg kunne jo vælge at takke pænt nej, men det kunne jeg alligevel ikke få mig selv til, så der blev luget som aldrig før i haven...det er vist godt nok at der engang imellem er lidt pres på, for så sker der alligevel lidt mere.
I torsdags kom så den store dag, hvor min have kom i 'Alt om haven', og stor ros til havejournalisten, som jeg synes har lavet en utrolig flot artikel, hvor hendes ord beskriver haven og havetossen på smukkeste vis.
 
 

16 kommentarer:

 1. Tillykke med artiklen det er da fint. Jeg har ikke set den for jeg holder ikke Alt om haven. Derimod har jeg Haven, der kommer vist nok en artikel i til juli fra min have. Spændende.
  Hilsen Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Lisbeth. Jeg måtte også lige spæne byen rundt efter et blad, man er vel lidt spændt. Jeg vil glæde til juli, hvor jeg kan læse om din smukke store have på Samsø.
   Kh Bente

   Slet
 2. Hei!
  Gratulerer! Så morsomt. Skulle gjerne sett din eventyrhage. God kveld! Anne

  SvarSlet
 3. Nej, hvor spændende. Kan sandelig godt forstå du er glad for artiklen. Jeg må se om jeg kan finde bladet. :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Held og lykke med at finde bladet. Jeg tror, at jeg købte det eneste blad i hele Bilka, jeg stod på udgivelsesdagen og var spændt som en lille gris:-)

   Slet
 4. Hvor er det skønt. Det er dejligt at kunne dele haven med andre, uanset om det er et i form af et havebesøg eller i et blad. Glæder mig til at læse artiklen.

  Hilsen Maria

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg elsker også at besøge andre haver, og i forbindelse med mit bestyrelsesarbejde i en havekreds er jeg selv med til at arrangere havebesøg. Men som den store hykler jeg nu er, så har jeg stadig ikke selv holdt åben have...men det kommer nok en dag, når jeg synes, at mine mange projekter er blevet færre:-)

   Slet
 5. Tillykke med artiklen, det er spændende at se hvordan andre ser ens have og billederne du viser fra bladet er flotte. Det må jeg læse:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det Lisbeth:-)
   Ja det er sjovt, at se andres fotos af haven, pludselig er der vinkler, som jeg aldrig selv ville have tænkt på, og Marians fotos er fantastiske, også de mange som ikke blev vist i bladet.

   Slet
 6. Altid interessant hvordan ens have og øjesten bliver set og oplevet af andre mennesker. Hus og have fremstår smukt og harmonisk på de billeder vi har set indtil nu. Lad os da endelig se flere foto her i tiden der kommer, husk vi kigger jo hele tiden på vores egen have. Men det gør de andre jo ikke :-)
  Henrik

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det Henrik
   Man er jo altid selv glad for sin egen have, men man ved jo også at andre nok vil se på det med andre øjne, så derfor var det lidt vildt, at en havejournalist pludselig ville se haven:-)

   Slet
 7. Hej

  Dejlig side :-)

  Kan vi udveksle links? Jeg har lagt din blog på vores side.
  Vores blog hedder Haven i nr. 33
  https://haven-i-nr33.com/

  MVH Morten Albek

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det Morten:-)

   Jeg har tilføjet dig på min side.

   Mange hilsner Bente

   Slet
 8. Hvor dejligt.
  Jeg har købt bladet, men endnu ikke fået læst det...har vist 5-6 haveblade jeg ikke er kommet igennem endnu...men nu bliver det da lidt sjovere, når jeg når til "Alt om Haven" :)

  jeg kender godt det der med at man ikke synes ens have er "fin" nok til at vise frem...mine bestyrelseskollegaer har opfordret mig til at holde Åben Have...og som jeg sagde..."måske næste år". Der er jeg i det mindste færdig med forhaven...dvs. alle store projekter er (vistnok) klaret.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja nogle gange skal man måske hoppe ud i idet at holde åben have, for der vil altid være nye projekteri haven, i hvert fald i min. Så måske næste år (eller sagde jeg ikke også det sidste år, hi hi)

   Slet