lørdag den 18. august 2012

Havekredsen til folkefest

Den varme dag er blevet brugt på at stå ved en stand i den lokale havekreds til folkefesten i Kibæk. Det kan faktisk også blive for varm sådan en dag, så det går ud over besøgstallet, for jeg tror nemlig at mange tog en tur til stranden i stedet, men det var jo også lige vejret til det.
Jeg tog meget af mit 'haveskrammel' med, for at pynte op ved boden. Der blev både brugt gamle stiger, havegreb og andre redskaber, lokkeduer og små gibsfigurer, selv mine gamle knoklede træsko blev brugt som pynt....man skal jo vise hvordan vi går til den i haven:-)

Vi havde gang i konkurrencer med spørgsmål for både voksne og børn - der er ikke noget som en god konkurrence til at lokke folk til:-)

Herudover var der en som solgte sit flotte pileflet og nogle lidt planter og fuglebade som cementblade. Vi havde en enorm hyggelig dag i havebestyrelsen, hvor det først og fremmest gik ud på at vise omegnen at der eksisterer en meget aktiv lokal kreds af Haveselskabet4 kommentarer:

 1. Hvor ser der hyggeligt ud, rigtig fine boder. Sjovt, jeg har faktisk en kusine i lille Kibæk! Var selv til stort havemarked i Hillerød i dag, også østpå var varmen helt tovlig, var helt nervøs for planterne på vej hjem i bilen. Heldigvis klarede alle mine nye 'børn' turen uden mén ;)
  Kh Helle

  SvarSlet
  Svar
  1. Verden er lille nogle gange, når man kommer til at snakke sammen, nogle gange er man pludselig i familie:-)

   Godt at dine nye 'børn' overlevede varmen i bilen.

   Jeg havde også mange planter med, men de overlevede alligevel varmen, selvom de havde stået i fuld sol hele dagen. Nu er det slut for mit vedkommende med at have planter med på marked for i år, så nu 'nøjes' jeg med selv lige at besøge markederne lidt:-)

   Slet
 2. Gode billeder.
  Det ser rigtig hyggeligt og spændende ud.
  Vi holder meget af planter, så om foråret er vi tilnogle få plantemarkeder med nogen af havens planter og ikke mindst for at se, om vi kan finde nyt til haven. Vi har altid flere planter med hjen, end vi har med ud.
  Tak for kigget.
  Ha´ en god dag.

  SvarSlet
  Svar
  1. Så må jeg da hellere gøre reklame for Aaskov Plantemarked ved Kibæk / Assing, som jo ikke er langt væk fra Sdr.Omme, hvor du plejer at stå på marked.

   Aaskov Plantemarked finder sted næste år den 25. maj kl. 10-13.
   Jeg skal nok reklamere mere for det til den tid.

   Slet