søndag den 3. juni 2012

Modelkatten Anton

Jeg havde egenligt ikke planer om at fotografere i haven i dag, men da den dovne kat Anton smed sig nochelant hen over en træstub og legede modelkat, så måtte jeg skynde mig ind efter kameraet. Han går ikke for at være den klogeste kat som vi har, men han er da kær:-)
Ja. tag du bare billeder, men det koster altså rester fra aftensmad, mor!!
Man kan altid se hvor jeg arbejder i haven, der er som regel en roehakke,  spade og en spand til ukrudtet, trillebøren vil også være der, den er dog lidt længere væk her på billedet.
Og nu jeg var i gang med kameraet, så se lige min smukke orkide, jeg købte den for to år siden, og er spændt på hvordan den udvikler sig, da jeg har ikke har meget erfaring med orkideer. Men den ser nu ud til at kunne lide at være i min have, den bliver da dobbelt så stor hvert år.
Gizmo er også en trofast følgesvend i haven, han står altid parat med en laset bold

Jeg må hellere lige vise min rødtjørn, mens den stadig er rød. Den blev beskåret kraftigt for to år siden, og lige siden har den hidsigt lavet lodrette lange grønne skud op i vejret. Jeg vist i gang med saksen igen, for jeg synes ikke at den skal være større, men den er nu ikke den sjoveste at beskære, ikke med de stive ubøjelige torne.6 kommentarer:

 1. Det kan da godt være han ikke er klog, men han ser sød ud :)

  Dine orkideer ser ud som om de trives vældig fint ved dammen. Det ser godt ud, når de kommer op som i en buket. Hos mig dukker de op enkeltvis og de særeste steder.

  SvarSlet
  Svar
  1. Er orkideerne gode til at så sig?

   Slet
 2. Sød mis - god fotomodel.
  Jeg er helt vild med de orkidéer, har også nogle få i lys lilla. Havde købt en enkelt sidste år i mørk lilla, men den er ikke kommet i år og den var sørme dyr nok!

  SvarSlet
 3. Ham Anton han er da for nuser... godt du fik fat i kameraet :)
  Dejlige billeder fra haven... rødtjørnen er smuk, meeen måske lidt vild som du selv siger ;)

  Ha en go aften...

  SvarSlet
 4. Klart Anton må have rester efter den flotte posseren ¥

  Smuk smuk orkide! Og hvor står rødtjørnen flot, og dejligt skævt, i det bed.
  Rigtig god dag :-))

  SvarSlet
 5. Det er simpelthen med vilje at rødtjørnen er skæv. For over tyve år siden arbejdede jeg på en gl. dommergård i Skjern, hvor Danmarks formodenligt ældste rødtjørn befinder sig. Den lå hen ad jorden og i diameter var den ca. 15 mtr..det flotteste træ, som jeg nogensinde har set.
  Mit træ kommer selvfølgelig aldrig til at se sådan ud, men det skal i hvert fald ikke være en lige pind..hellere lidt krum og uregerlig:-)

  SvarSlet