søndag den 17. juni 2012

Min vilde baghave

Min baghave består af en ukrudstjungle med slåede græsstier, haven ender ved en lille smal bæk. I baghaven har jeg alt hvad der kan tænkes af ukrudt, og lige i øjeblikket er der virkelig gang blomstringen.
Jeg har lige opdaget, at jeg har en monsterkvan, den er nok ca. 2,5 mtr. høj. Jeg troede simpelthen ikke at de kunne blive så høje, men den må jo trives i skvalderkålen.
Her gror hestehov ved bækken, det er bare synd at sneglene elsker dem. Altså de små snegle med hus.
Skvalderkål er da flot, men det må godt blive i baghaven!!
Vilde skærmeplanter ved bækken
Ja, der er ikke meget vand at se, men bækken gemmer sig bag alt det grønne. Jeg tror at det er ca. hvert andet år, at kommunen rydder op i bækken.13 kommentarer:

 1. Åh, der ser sommerskønt ud! Jeg har sået kvan i drivhuset; de er 10 cm høje -Gosh, jeg skal finde et sted med højt til loftet og masser af plads, når jeg nu ser din mega kæmpe!!
  :-)
  Rose

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har andre kvan i haven, men de er nok kun omkring 80 cm høje, hvilket vist er lidt mere normalt:-)

   Slet
  2. Ja, det er immervæk noget mindre ;-))

   Slet
 2. Hvor er det fint, dit ukrudt. Og det er dælme noget af en baghave du har!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er en stor baghave...ca 5000 m2:-) fuld af ukrudt!

   Slet
 3. Jeg synes at din kvan ligner mere en bjørneklo men det håber jeg da ikke det er da det er noget være møj at få på sin grund.Kommer man til at røre en bjørneklo kan man få store pletter med udslet.
  Men ellers synes jeg det ser dejligt ud med din vilde baghave. vh. Bente.

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej, det er nu en kvan:-) Jeg har googlet lidt om kvan siden indlægget, og det er åbenbart ikke så usædvanligt, at de kan blive så store.

   Slet
 4. Jeg synes din vilde baghave er fantastisk flot. Det må være et sandt paradis for dyr og fugle.

  SvarSlet
  Svar
  1. Der er virkeligt også meget dyreliv i haven, det sværmer med insekter overalt, og der er utrolig mange forskellige småfugle. Harer, fasaner og ræve ser og hører jeg jævnligt. Engang i mellem er der også hjortebesøg.
   Noget som jeg overhovedet ikke bryder mig om er hugorme og snoge, og desværre har jeg set en snog...ufff!

   Slet
 5. Smuk, smuk baghave, vilde planter er da noget af det skønneste, når de står i fuldt flor med al deres frodighed :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har egenligt været træt af alt det ukrudt, men har ikke magtet at gøre det til en del af haven. Men når det ser ud, som det gør lige nu, så kan det da bare ikke blive skønnere;-)

   Slet
 6. Wow, sikke en skøn og vild baghave!!! Ved du hvilke lyserøde skærme der er på det andet sidste billede? De er super smukke!

  hilsen din nye følger :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej, jeg kender desværre ikke navnet på den lyserøde skærmplante. Jeg har den dog mistænkt for at være magen til en af Claus Dalbys vilde lyserøde skærmplanter, som han siger kommer fra Holland

   Slet