fredag den 20. april 2012

Nye roser

I dag skulle jeg ud og shoppe roser. For en stykke tid siden bestilte jeg to hvide historiske roser 'Lykkefund', de skal stå på hver side af indgangen til min gårdhave..har en drøm at det bliver en vild og voldsom rose, som markerer indgangen. Herudover skulle jeg også have to bacarole roser, i stedet for de to som vinteren har taget fra mig. Roserne har jeg hentet på Lundhede Planteskole, som nu desværre kun sælger på nettet, men man kan godt få lov at afhente hos dem. På vejen hjem kørte jeg da lige forbi Bilka.....de kunne jo være, at der noget som fristede. Sandelig jo...tre Burgundy Ice roser kom lige i indkøbsvognen.
Nu er min rosenkvote vist opbrugt for i år...jeg har nogle regler med mig selv om, hvor meget jeg køber ind af de forskellige planter:-)

11 kommentarer:

 1. Skønne roser du har købt, men du ved godt at regler er til for at brydes! :)))))

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg tør heller ikke garantere, at det mit sidste rosenindkøb i år:o)

   Slet
 2. Har/havde du Barcarole på friland?
  Jeg har set den i havebøger og synes den er helt fantastisk.

  Lykkefund står hos os plantet op ad en pergola. Den er vildt flot, når den blomstrer og dejligt frodig.

  Plantekvoter, hmm. Det tror jeg ikke jeg ville kunne overholde.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er lidt vild med de meget mørke farver, og Barcarole er næsten sort før den springer helt ud, virkelig flot. Bladene er også flot mørke.

   Slet
 3. hej Bente.spændende med de nye roser.glæder mig til at se dem blomstre.har selv lige investeret i
  queen of sweeden,inspireret af signes billeder.V/H Jette (mit lille gods)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det smitter lidt her på blogland, når vi hører om andres indkøb. Jeg overvejede faktisk også Queen of Sweeden og Constance Spry, meen kvoten - du ved:-)

   Slet
 4. Dejlige indkøb du har gjort dig :-D
  Tror seriøst ikke jeg ville kunne overholde et plantebudget. Jeg fristes alt for nemt.
  Men nu er jeg i den heldige situation, at vi har omlagt haven, så det er som at skulle starte fra starten igen. Så her er en hel masse bar jord, der bare venter på at blive beplantet, at skønne vækster ;-D

  Marianne :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Man har et standpunkt indtil man tager et nyt....kvoter er til for at blive brudt:-) jeg lægger også bedene om hele tiden, ombestemmer mig og flytter rundt på det hele, så der er masser af bar jord, som jeg ikke bryder mig om. Tænk hvis jeg vandt i lotto, så ville jeg fare ud til nogle planteskoler!

   Slet
 5. Jeg synes det er herligt, som vi inspirerer hinanden her i blogland, og det er nogle fine roser du har fået i hus! Spændende at se når de blomstrer..

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg køber ikke roser hvert år og lige nu glæder jeg mig som et lille barn til at se dem i flor. Især Lykkefund, som jeg er spændt på.

   Slet
 6. Jeg håber at dine roser blir lige præcis som du drømmer om :O)
  Og så glæder jeg mig til at læse om dit næste roseindkøb... hæ hæ ;o)

  Ha en go aften...

  SvarSlet