mandag den 9. april 2012

Gammel cykel og mistbænke

I går gik jeg hentede gamle vinduer ud fra stalden, som jeg skulle bruge til et par mistbænke - håber at det kommer til at fungere...ellers må jeg jo blive klog af skade:-)
I stalden kom jeg til at se på et par gamle cykler, og jeg kan jo bare godt lide gammelt rustent jern og skrammel. Kunne jeg ikke bruge den gamle cykel som dekoration i gårdhaven..jov og vupti blev den slæbt ud i et bed i gårdhaven og der blev plantet en klematis op ad det ene hjul..smag og behag, ja men jeg er jo klunser! Katten Sofie Fis fulgte interesseret med i min prusten og bakseriet med mistbænkene og den rustne cykel...gad vide hvad hun tænkte
Lidt primitive mistbænke:-)
Sofie Fis tænker sit

12 kommentarer:

 1. Jeg syntes godt nok du er kreativ og Sofie Fis har ingen grund til at ligge og se hoven ud!!! Det er nogle fine mistbænke og cyklen er s.. da smart med egen klematis, spændende at se hvad det bliver til i sommer. :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er også spændt på klematisen, har lige købt den i ABC, det er en Miss Batesman..tror jeg nok. Den var billig og jeg var bare ude efter en hvid klematis.

   Slet
 2. hej Bente.tak for din tilmelding til min blog.jeg har også tilmeldt mig din.
  helt fint med at bruge gamle vinduer til mistbænke
  hilsen jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg sår frø, som jeg aldrig har gjort før, så nu skulle jeg altså prøve at lave nogle mistbænke - uden at have den store forstand på det:-)

   Slet
 3. Hvor er det et flot billede med cyklen i gården. Jeg kom til at tænke på postkort, da jeg så det.

  SvarSlet
  Svar
  1. Flot og flot:-) lige i øjeblikket fotograferer jeg faktisk uden at kunne se, hvad jeg fotograferer. Displaýet på kameraet er blevet trykket - så øv. Jeg bliver vel nødt til snarest at finde et nyt kamera, for det er da ikke til at leve med!

   Slet
 4. Det er da en skøn gammel herrecykel. Jeg mindes at have set et billede af min far på sådan en cykel :).
  Dine mistbænke er da fine.

  SvarSlet
  Svar
  1. Disse gamle herrecykler laves bare ikke i samme kvalitet i dag. Min mand blev også helt nostalgisk, da han så den i bedet...og var lige ved at overveje om den ikke skulle istandsættes i stedet - meeen det ved jeg jo altså, at han ALDRIG får gjort, så den bliver i bedet:-)

   Slet
 5. Jeg er vild med din cykelopstilling :-D Det ser bare knaldgodt ud når den står op af væggen, med det gamle staldvindue, og...ja.. det hele. Det emmer af sjæl. Tror da det kommer til at se godt ud med din Clematis til, at gro op af.
  Forårs hilsen fra Marianne.

  SvarSlet
  Svar
  1. Uuhh..jeg får da helt røde kinder over alt den ros. Mine tanker var faktisk, da jeg lavede indlægget, at folk nok ville synes, at det så lidt kedeligt ud:-)

   Slet
 6. Smukt cykelmotiv! Det må da være herligt at have den slags man bare lige finder i laden. Ligesom bonderøven. Han har også lidt af hvert.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er godt at have nogle gemmer...jeg ved faktisk ikke noget bedre end at gå på et støvet loft og kigge efter små skatte - skønt!

   Slet