fredag den 31. oktober 2014

Hjortetrøsten blomstrer

I år skal jeg love for at min lille mørkrøde Hjortetrøst (EUPATORIUM rugosum 'Chocolate' - Hjortetrøst) har taget sig sammen til at blomstre. De fleste efterår oplever jeg slet ikke at den blomstrer, men nok pga. vores varme sæson, så har den besluttet sig til at vise hvad den virkelig kan med sine små søde hvide blomster. Lige pludselig er den lille Hjortetrøst rykket et par trin op på listen over mine efterårsynglinge..
 
 
 

7 kommentarer:

 1. Det er også noget, jeg har bidt mærke i, de fine, bittesmå blomster. Almindeligvis synes jeg kun, man bemærker det mørke løv.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det må simpelthen være det varme efterår, som gør at den for en gangs skyld når at blomstre, så man rigtigt ser det:-)

   Slet
 2. Ja den er rigtig flot, jeg nyder også min. Sidste år fik jeg delt den, så nu har jeg to .9

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg fik også min for få år siden, at har delt den i flere dele. Men jeg synes faktisk også, at denne lille Hjortetrøst er nødt til at stå i nogle grupper tæt på hinanden, for at den egentligt bliver set og kommer til sin ret:-)

   Slet
 3. Hei! Den har jeg aldri sett. Vakre blomster og vakre stengler. Nydelig kombinasjon. God kveld! Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Den er ret disket med sine små blomster, og der skal være nogle gode størrelser af denne Hjortetrøst, for at den ser ud af noget. Nu blomstrer den jo ret sent, men hvis man kan mixe den blandt nogle roser, som stadig blomstrer, så synes jeg at Hjortetrøsten er aller smukkest:-)

   Slet
 4. Hej bente.Det var da en rigtig sød hjortetrøst..............har kun den alm.
  Men har noteret navnet...............for kan da ikke stå for de små fine blomster.
  God søndag Knus Jette


  SvarSlet