søndag den 9. november 2014

Løvfald giver en god bladkompost

Havens dejlige grønne frodighed er nu ved at være forsvundet, mange af bladene fra træerne og stauderne ligger nu på jorden, og jeg er i gang med riven flere gange om ugen, da det ellers ville blive noget træls mudder. Hele haven er omkranset af gamle træer, som giver dyngevis af blade, som skal fjernes. Men jeg har skam fået øjnene op for godt bladkompost, så selvom det giver et f..... arbejde med at få det revet sammen, så er det skam også lidt win win:-)
 
Men se lige hvor mange blade, der er på træerne endnu...suk
I mine øjne er æblerne pynt, ligesom hvis det var et pyntet juletræ
 
 
 

7 kommentarer:

 1. Dejligt med bladguld, men det er et stort arbejde. De falder også uens i år, nogen har slet ikke fået høstfarver selvom de plejer, ja og mange hænger stadig på træerne.
  Hilsen Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, der er ikke et efterår, som er ens. Du må også have utroligt mange blade i din have, både mht. størrelsen og så dine mange træer.
   Hilsen Bente

   Slet
 2. Hei! Blader gir kjempefin jord. Dere har mange blader igjen. Her er trærne tomme for blader. Fikk rakt en del i dag og fikk meg en stor vannblemme.
  Innmari fin rød bro. God kveld! Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Nu tror jeg også at jeg viste et udsnit af haven, hvor der er en del blade endnu, kameraet foretrækker det grønne:-)

   Slet
 3. Hvor ser din have bare super godt ud, skønne stemningsfulde billeder!
  Her står alle træerne ovre i naboens skov, næsten, vores have er stadig ung, så nyder bare at bladene falder af og ligger sig mellem stauderne, men ikke når de ligger sig ved hoveddøren og vil med ind;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det Anette:-) Hvis det blæser her, så er det stensikkert, at jeg kan fjerne en stor bunke blade lige foran trappen, og det vil vare i langt tid endnu, eftersom der er mange blade på træerne endnu.

   Slet
 4. fornuftig holdning med bladene :) :) jeg gør det samme :)

  SvarSlet