onsdag den 22. oktober 2014

Høstasters

Haven er virkelig ved at takke af for en strålende sæson, men der er dog stadig gang i mine lyslilla høstasters. Jeg fik dem vist først sidste efterår, og hvor har de dog bredt sig..dejligt:-)

 
 

10 kommentarer:

 1. Svar
  1. Fuldstændig enig, og lilla er den dejligste farve, for den er nem at sætte sammen med mange andre farver og fungerer perfekt som den farve, som binder et helt bed sammen:-)

   Slet
 2. Hei! Fantastiske høstasters. De må jo, trives veldig som har blitt så store på ett år. Her er de ikke mye å skryte av, men i oktober, november pleier jeg å ta en tur til Botanisk hage i Oslo. Der har de noen bed som nesten eksploderer av vakre blålilla fargetoner.
  Ha det godt! Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. De ser nu også ud til at være meget større end de egentligt er, for selve rodklumperne er nu ikke større end en knyttet hånd:-)

   Slet
 3. Ja det er en dejlig og villig plante, jeg satte nogle rødder sidste efterår i det guleste sand som vi har flere steder her på grunden, og de trives godt:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har ikke haft høstasters i mange år, kun i min gamle have for over tyve år siden. Men hvor er den dog nem og villig, jeg elsker når planter gerne vil frem i verden, dog uden at de bliver fuldstændige aggressive og vil indvadere det hele:-)

   Slet
 4. Ja høstasters er lidt en musthave, de klarer både regn og en hvis mængde koldt vejr. De var de sidste i blomst i vores gamle kolonihave, selv når frosten havde taget resten, kunne de stadig være med farve.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg har faktisk nogle Asters, som først lige skal til at springe ud, så der er jo næsten farver i haven det meste af året.

   Slet
 5. Hej Bente.Dejlig asters du viser.............er også rigtig glad for min.
  Dejligt at have noget der blomstre på denne årstid.
  Rigtig god weekend Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. God weekend til dig også:-)Der er ingen grund til kun at nyde blomster om foråret, der findes da også de mest yndige stauder, som blomstrer her sent i efteråret.

   Slet