torsdag den 21. august 2014

Visit hos Haven ved hegnet

Jeg var med på årets store udflugt i Aaskov Havekreds, hvor vi drog mod den smukke Silkeborg egn for at besøge fire skønne haver. En af haverne var hos havebloggeren Jørn med bloggen Havetid. Jeg har gennem hele året glædet mig vildt til at se denne have IRL, hvor jeg hidtil kun har sukket over Jørns smukke maleriske fotos på hans blog. Jeg er nok ikke lige så god som Jørn til at tage fotos i hans have, men prøv lige at se hvor smukt der var denne søndag i august.
Hov..Haven deltager faktisk i næste års TV program med Danmarks skønneste haver, og vi har allerede fået at vide at haven er blevet nomineret - velfortjent:-)
Her er Jørn i snak med nogle af havens mange gæster denne dag.

 
 

 

5 kommentarer:

 1. Hej Bente,Dejlige billeder fra Jørns dejlige have...............nåede den desværre ikke på vores have rundtur i maj måned.
  God weekend Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen du må jo bare til fastlandet igen:-) for Jørns have er bestemt et besøg værd
   God weekend :-)

   Slet
 2. Hej Bente!
  Det er også en af de haver jeg har gået og drømt om at besøge i år, men deres åbenhave weekender passede ikke med mine planer, så må vente i glædeligt forventning til næste år.
  Dejlige billeder, fra en meget spændende have, og godt at den blev nomineret:-)))
  Hilsen Anette

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anette
   Haven har bestemt fortjent at blive nomineret, og haven som vi besøgte forinden Jørns have var faktisk Lindholt Landbohave som også blev nomineret i dette års TV program med Danmarks skønneste have, og denne have havde simpelthen de skønneste udsigter, som jeg endnu har set i en have.
   God søndag:-)

   Slet
 3. Hej Bente.
  Tak for din fine beretning om besøget i vores have. Det er altid sjovt at se, hvordan andre oplever haven gennem ord og fotos.
  Kh. Jørn

  SvarSlet