tirsdag den 12. august 2014

Solhattedrømme

Disse solhatte stammer fra forrige år, hvor jeg såede dem. Nu drømmer jeg om mange mange flere og staudebede al a Piet Odulf, hvor solhattene bølger sammen med de smukke græsser...suuk. Jeg har allerede sat små babyplanter, som blevet sået sidste efterår, og nu skal jeg da have sået på ny, når frøene er klar...kan ikke få nok!
 

8 kommentarer:

 1. Purpursolhat mangler helt sikkert i landliggerhaven. Kan godt forstå at du ikke kan få nok. Og, du er da allerede godt på vej. I alle størrelser.

  /Birgitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg fatter heller ikke, at eg ikke har haft dem i haven før, men nu har jeg sandelig fået øjnene op for disse skønheder:-)

   Slet
 2. Hej Bente.Purpursolhat er bare en skøn plante...........skal helt sikkert have flere til næste år.
  Og sammen med græsser er de rigtig smukke.
  God aften Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kan kun sige, at de er så nemme at frøformere, men det varer nu lidt inden de bliver til en stor massiv staude:-)

   Slet
 3. Ja "purpursolhat-syge" er meget smitsomt ;-) Tror vi er mange, som er blevet smittet og gerne vil have mange flere af dem.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror også virkelig, at havebloggerne smitter hinanden, når vi ser hinandens skønne fotos. Førhen havde jeg heller ikke lige tålmodighed til det med frøsåning, men det giver blod på tanden, når man ser hvor mange stauder, at der kommer ud af det i sidste ende. Man sparer jo en hel formue i forhold, til hvis man skulle købe tilsvarende på planteskoler:-)

   Slet
 4. Hei! Helt enig. Jeg kan ikke få nok. Nydelige bilder du har av dem. Ha en god ettermiddag! Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak i lige måde Anne:-) Nej lige pludselig er de blevet et must i min have. Og jeg kan rent faktisk bedst lide de mest almindelige Solhatte eller i hvert fald den, som hedder Magnus.

   Slet