søndag den 11. maj 2014

Mit rodede drivhus

Jeg bliver mange gange lidt misundelig, når jeg ser andre elegante stil og farveholdning i deres indretning af hjem og have, men samtidig er jeg også klar over, at det ville aldrig blive en stil, som jeg ville trives med. Jeg roder! Kan ikke lade være, men det betyder ikke at jeg ikke går op i hvordan tingene ser ud, eller ved hvordan min stil er. Min stil er nemlig en kreativ rodet stil, hvor der ikke er noget som hedder minimalisme!! Når det nu bliver fotograferet, så ser det da næsten også værre ud, end jeg synes, at det gør jeg blot kigger på det, men jeg trives med det:-)
Nemlig!!
Ja, det måske lidt bøvlet at vande alle de små spirer
Her arbejder jeg - og roder, sofaen er kun til pynt. Jeg har måske lagt i den to minutter, da den i sin tid kom ind i drivhuset..det var det:-)
 
 

10 kommentarer:

 1. Lige et ordsprog efter min smag!
  Jeg synes det ser enormt hyggeligt ud hos dig. Det emmer af, at stedet er til for at bruges.
  Ikke forstået på den måde, at det ikke ser hyggeligt ud hos dem, der viser ordnede, farveafstemte inde- og uderum. Det er bare på en helt anden måde.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg syntes også, at ordsproget var så godt og passende til mig, at jeg måttes kradse det ned på en mursten:-)

   Slet
 2. Jeg har aldrig vist mit drivhus frem på min blog, for det er et smårodet arbejdsrum for mig - ikke en prydting. Jeg tror mit fokus er så meget på at få blomsterbedene optimeret at jeg aldrig når til orden og hyggelige opstillinger i drivhus og på terrassen. Jeg hygger mig rigtig meget alligevel i drivhus og haven.
  Det er dog engang i mellem befriende at nogen af os viser et hjørne af vores haveliv der ikke kun er "smukt". Vi har før med stor morskab udfordret hinanden til at vise det frem på bloggene.
  Det der er så dejligt ved ens egen have er netop at der bestemmer man helt selv hvordan der skal være.
  Hav det fortsat dejligt i dit drivhus :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, måske skulle det være nu, at andre også viser deres rodede drivhus, men jeg tror bare, at rodehoveder er i mindretal:-)
   Jeg kan heller ikke mindes, at jeg har vist mit drivhus frem før nu, og det har jo nok lidt at gøre med, at det bestemt ikke er et yndigt hjemmelavet drivhus med gamle genbrugte spossede vinduer, altså sådan en som jeg jo drømmer lidt om. Rent faktisk synes jeg også at det ser hyggeligt og charmerende ud, men knapt så meget på billeder, man skal nok være her, for at indfange den dejlige stemning i drivhuset, som jeg jo selv synes, at der er:-)

   Slet
 3. Hvor ser det hyggeligt ud og man bestemmer vel selv, hvad man synes er pænt og hvordan man gerne vil have det.
  Med venlig hilsen
  Lene Jensen Nordjylland

  SvarSlet
  Svar
  1. Smag og behag er jo bare forskelligt, det kan ikke diskuteres:-)

   Slet
 4. Bente, jeg tror, du tager fejl - eller måske lader dig en lille smule gå på af billeder af indrettede drivhuse - altså drivhuse, hvor man ikke ser processen eller som først og fremmest at til at drive i? Eller måske tager jeg fejl.

  Men for mig er rod noget, der ligger uden videre formål - altså sådan noget hulterpulteragtigt noget eller tomme frøposer, tomme jordsække, gamle planteskilte og stablede havestole midt i det hele, som trænger til at blive "renset ud". Hos dig ser jeg et arbejdende drømmeværksted, akkurat som hos mig selv. Jeg ser planter i system og på vej videre tilsat en god portion hygge og kreativitet. Og sådan noget gør sig måske ikke i et indretningsindlæg. Men rigtig godt i et indlæg om, hvad der rører sig - det menneske, der har så stor glæde af det.

  Vi to har sammen med rigtig mange andre rigtig meget gang i forberedelserne til høj- og eftersæson. Og det er dét, jeg kan se :D Men jeg er ikke sikker på, at vi skal dele drivhus, for så ville det nok blive noget rod fniiiiiiz

  Hjerteligst
  Hende med et drivhusindlæg idag ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Du har vist ret, det er et arbejdende værksted, og der er spirer overalt i øjeblikket. Jeg venter på at noget af det med på plantemarked og resten skal plantes ud i haven. Jeg kunne faktisk godt bruge et større drivhus, så dele med nogle - nej!:-)

   Slet
 5. Opdagede det citat sidste år i en udsendelse med bonderøven, og tog det til mig:-)
  Dejligt rod du har i drivhuset, det kommer der nok en del ud af:-)
  Mit drivhus bruges til at dyrke div afgrøder, men også til en hyggelig stund når der ikke er for varmt. Der er heller ikke alverdens pynt, udover stearinlys til de kolde aftenstunder! Men nyder at kigge de smukke billeder hos andre.
  Hilsen Anette

  SvarSlet
  Svar
  1. Nemlig - det var også i Bonderøvens udsendelse, at jeg så et glimt af det, og jeg tog det til mig lige med det samme, fordi det passede perfekt til mig.
   Der er vist mange måder hvorpå, vi bruger vores drivhuse, men jeg bruger den også først og fremmest til det, som den egentligt er designet til, nemlig at drive noget frem, hvad enten det er spirer til udplantning eller tomater og agurker og andet spiseligt:-)

   Slet