mandag den 3. marts 2014

Nørklerier om vinteren

Når det er knapt så skønt at gå ude i haven om vinteren, og når man bliver totalt rastløs, så er det godt at have noget at beskæftige fingrene med. Jeg kan ikke strikke og hækle og jeg hader at sy, men at male små skilte til haven, det gør jeg nogle gange en kedelig vinteraften. Jeg finder gamle halvrådne brædder, små glatte sten eller mursten, og her maler jeg små tekster. Det kan være planteskilte, digte eller citater eller måske noget helt andet. Nogle gange er det skilte, som jeg planlægger at sælge på plantemarkeder, planteskilte i sten i stedet for de grimme plasticskilte (kanintænder er der nogle som kalder dem:-) eller skilte til dekorationer.
 
 

 

8 kommentarer:

 1. Jeg kan heller ikke håndarbejde, det er da en god idé med dine skilte, de ser fine ud.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg ville nu ønske mange gange, at jeg kunne hækle eller sy, men tålmodigheden er der bare ikke - eller også er det interessen, som mangler. Når først interessen er der, så er der også vilje:-)
   Men så er det godt, at vi kan lidt i haven!

   Slet
 2. Fint design, dine flotte skilte passer perfekt til have miljøet.
  Mange have hilsner
  Anna og Vibeke

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er nok ikke den store kunst, men jeg synes også at passer godt til min have:-)

   Slet
 3. Ellllsker dit høtyveskilt - bare det nu ikke letter arbejdet for hønsetyvene, når du lige frem sætter vejviser op. Fantastisk navn til ..... hanen .... formoder jeg. Hi hi :-)
  Er det OK at jeg Pinterester dit billede?

  SvarSlet
  Svar
  1. Der var skam afstemning her i huset om navnet til hanen i sin tid, han var jo den første hane, som vi fik...så fint skulle det være:-)
   Og selvfølgelig må du bruge fotoet - det er mig en ære:-)

   Slet