onsdag den 24. juli 2013

Herlig sommervarme

De fleste havefolk sukker nok lidt efter vand til haven, men jeg VIL altså ikke klage over vejret. Jeg elsker varmen, også selvom når jeg svedende luger i haven og ligner en muldvarp, bliver stukket mindst 20 gange af de onde hestebremser. Hele haven er i øjeblikket en stor summen af insekter, som flyver fra blomst til blomst. Herlig sommer:-) Her er nogle få glimt fra en stønnende hed have....(jeg vander altså også om aftenen))

Jeg synes at sten i plænen giver en lidt eventyrlig stemning, men selvfølgelig giver det også arbejde med at holde det.

Valmuerne er også smukke, når de er afblomstrede.

Jeg kan godt lide at sætte mørke farver sammen, her er det sølvlys, Sankt Hans urt, Barkarole rosen, Alunrod, Parykbusk, Vortemælk...alle i mørke rødlige farver, som jeg synes supplerer hinanden godt

Kongelysene tordner op foran stuehuset, og jeg har også været nødt til at ave dem, ellers ville der ikke være plads til andre vækster.

Det er første gang, at jeg har sået honningurt i haven, men bestemt ikke sidste gang. Den fylder hullerne pænt ud, og så er den da smuk.

Honningurten er flittigt besøgt af bierne
 
 

4 kommentarer:

 1. Hej Bente.Ja! vi har svedt i haven,men nu kom regnen her til mig.Var på et lille mini træf i går i Botanisk have.....og det var rigtig varmt.
  Elsker også de mørke planter.Og også frøstandene fra valmuerne.God dag Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Her har det slet ikke regnet endnu, det har været overskyet i dag, og solen er først kommet frem nu...men ingen regn.
   Hvor er I heldige, at I bor så tæt på hinanden og har mulighed for at mødes ind i mellem. Det ser ud til at I havde en hyggelig dag:-)
   Kh Bente

   Slet
 2. Nej vi skal vist ikke klage, nu hvor det endelig er blevet sommer.
  De høje kongelys ser gode ud op mod jeres hus :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Kongelysene ser egentligt ikke store ud i forhold til husets højde, men når man står ved siden af, så er man pludselig blevet lille:-)
   Kh Bente

   Slet