fredag den 31. maj 2013

En halvdement havetosse

Det er ufatteligt, hvad man kan glemme!! Jeg erindrer overhovedet ikke at have plantet flere hvide løjnantshjerter i et nyere omplantet bed. Men de passer perfekt til bedet, også selvom jeg ikke lige havde tænkt, at her skulle gro nogle hvide planter. De forbliver her i bedet, og dejligt at man kan overraske sig selv...det går nu nemt, når man er halv dement:-)
Den anden dag på plantemarked købte jeg en yndig sort lilje, og hvad ser jeg da jeg kommer hjem?? Jeg har da en i forvejen, som jeg har købt sidste år - kunne bare ikke huske farven, men mente bestemt ikke at den var sort!! Pyt..dem kan man nu alligevel ikke få for mange af:-)
 

7 kommentarer:

 1. Tja, om det er demens light eller hvad, det er ikke godt at side. Jeg tror også altid at jeg kan huske hvor jeg planter og hvad planterne hedder, men næste år er begge dele slettet af harddisken. Men så bliver man jo så glædeligt overrasket, når/hvis det dukker op.

  SvarSlet
 2. Det der...det kender jeg så godt. Men som du også skriver det, så er det jo oftest gode overraskelser vi får når alt springer ud.
  Hvis jeg nu lige havde set mine net-fakturaer og billeder af planteskilte fra sidste sæson igennem inden den nye sæsonen startede, så var jeg måske lidt bedre forberedt på hvad der skulle dukke op.
  Men...hvem har tid til det, når man fræsede rundt og fjernede gamle staudepinde og spejdede efter forårsblomsterne.
  Nu nyder jeg også alle mine "overraskelser".
  God weekend

  SvarSlet
 3. Uha det kender jeg også rigtig godt. Man kan da godt blive overrasket over egne kreative ideer, specielt om foråret :-)

  SvarSlet
 4. Altså - det kender jeg desværre også kun alt for godt. Det der med at der fx pludselig dukker en plante op, som man overhovedet ikke kan huske at man har plantet eller købt for den sags skyld.

  Ofte kommer der så en på besøg der kan erindre at have foræret én den - og så opklares mysteriet :-)

  SvarSlet
 5. Ja mon ikke det sker for alle havenisser, det tror jeg bestemt, men det er jo dejligt med overraskelser. En sort lilje!! Hvad hedder den? Hvis du altså har skilt på den :) Det lyder da spændende.

  SvarSlet
  Svar
  1. Er det usædvanlig med en sort lilje? Jeg har desværre ikke noget navn på den, da skiltene jo tit fjernes, når det drejer sig om plantemarkeder. Jeg har prøvet at Google sort lilje og sorte blomster, men får ikke noget frem, som ligner...nu har du gjort mig nysgerrig, så jeg vil prøve at finde ud af det:-)
   Kh Bente

   Slet
 6. Dejligt, at man ikke er den eneste demente havetosse:-) Jeg har mange planer med min have hele tiden, men samtidig har jeg også nogle hurtige beslutninger..hvorfor være så længe om det. Medens jeg fx luger kan jeg få nogle ideer her og nu med nogle planter, som kunne være makkere, og lige så hurtigt som ideen kan være opstået, så er planterne blevet makkere. Sådanne pludselige plantninger kan jeg nogle gange nemt glemme, for det er ikke noget, som jeg husker lige så nemt, som jeg havde haft længere overvejelser med det.
  Kh Bente

  SvarSlet