tirsdag den 8. maj 2012

Dekorationer til konfirmation

Min niece havde konfirmation i søndags, og af en eller anden mystisk grund var jeg blevet bedt om at lave dekorationer. Efter at have plyndret haven for lidt pyntegrønt og der var blevet købet lidt hos blomsterhandleren, som tog jeg et par grimme troldagtige hoveder og placerede dem midt i dekorationen, konfirmanden var bare med på den - de skulle ikke se så højtidelige ud, det måtte gerne være lidt skørt. Min svoger kiggede bare ud af øjenkrogen og skulede lidt til mig..fnis
Måske er der en grund til at jeg ikke blev blomsterdekoratør:-)6 kommentarer:

 1. De er da søde dine dekorationer - og tænker at når konfirmanden godt ville have det sådan lidt uhøjtideligt, så er de sjove hoveder da lige sagen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er da nogle gange sjovere, at lave noget der stikker lidt af:-)

   Slet
 2. Ja jeg synes nu også dine "troldehoveder" er søde !!
  Sikke dog en stor have du åbenbart har. Har lige kigget dine gamle indlæg igennem. Hvor meget jord har I egentlig ??

  Glæder mig også til at se den indkørsel, når geoginerne står i fuld flor. Det bliver da et helt fantastisk syn. Og til at læse et indlæg om din geogineven... Om hvorfor han dog har så mange, når de ikke engang alle står hjemme hos ham selv ??

  Her har jeg også en hund, der render rundt i hælene på en, når vi er ude. Så han kommer også med på mange billeder. Han hedder Charlie og katten hedder Gizmo :))

  Glæder mig til at følge din blog.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak i lige måde..jeg har meldt mig som læser hos dig:-)
   Jeg ved ikke helt hvor meget jord, jeg har have i, hele vores grund er på to tønder land, måske er der have i halvdelen..hvilket måske forklarer hvorfor jeg aldrig kan følge med i haven.
   Min geoginven er stadig ikke dukket op, jeg venter også meget spændt på hvornår han kommer, for de knolde skal da snart i jorden. Jeg har hørt at konen holder ham i arbejde:-) Han samler simpelthen på geoginer.

   Slet
 3. Jeg synes de er vidunderlige. Og når bare konfirmanden og du er glade for dem er det vel sådan det skal være!

  SvarSlet