mandag den 3. juli 2017

En mur af rosen Lykkefund

Nu er blomsterfloret på Rose Helena Lykkefund på sit højeste, der er kun få knopper tilbage, som ikke er sprunget ud. Rosen gror op af et rionet, som adskiller gårdhave og gårdsplads, og det klarer den da vist ret godt.

6 kommentarer:

 1. Lykkefund er bestemt på sit højeste lige nu, og hvor er den flot. Du har virkelig også forstået at få den placeret strategisk rigtigt, sikke et fint kik der er igennem dens flor. Jeg plantede selv Lykkefund sidst år, - og den blomstrer skam også i år... 1 meter høj er den! Nå, men den det ændrer sig vel ad åre. ;o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Næste år er din lykkefund nok to meter, jeg har virkelig ikke oplevet at andre roser kan gro lige så hurtigt. Jeg har også lavet en del stiklinger af min, og de er lige så villige til at gro:-)

   Slet
 2. wow... den er lige perfekt nu :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er bare lige nu at den er så perfekt...og duften breder sig i hele gårdhaven:-)

   Slet
 3. Den er bare en af de allermest vidunderlige roser. Her har jeg dog flyttet den fra den portal, hvor den først blev plantet på begge sider. Så nu står den to forskellige steder, ved hvert sit store træ, den kan klatre op i, og er helt vidunderlig.
  Ved portalen har jeg istedet plantet Trier, som er mindst lige så vidunderlig, knap så stor og omfangsrig, så man rent faktisk kan gå igennem portalen, og så remonterer den og dufter på flere meters afstand. Så jeg er meget glad for, at jeg har dem begge to.
  Knus
  Malene

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Malene
   Jeg har faktisk plantet to Lykkefund, en på hver side af portalen, men jeg synes at indgangen og 'muren' kan bære det, og jeg har også taget en del stiklinge af rosen, og den er da bare noget af det nemmeste at få til slå rod. Året efter var der en ny rose, allerede godt stor:-)
   Kh Bente

   Slet