torsdag den 29. juni 2017

Det hvide bed

Tænk at der var engang, at jeg syntes at hvide blomster var kedelige og forstyrrende blandt de andre farver...jeg er blevet ældre og har ændret mening. De skal da bare stuves sammen i et bed, hvor de understreger og klæder hinanden og gerne med et drys af sartgul og lidt blåt. Så er de jo vidunderligt smukke

8 kommentarer:

 1. Du har ret i at de hvide planter i samlet flok er næsten bedårende.De passer også rigtig godt til farven på jeres hus!
  Den hvide rose er yndig,-hvad er navnet på den?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lise
   Tak for det Lise:-) Den cremehvide rose er en Nina Poulsen rose, så den er dansk, og dufter sindsygt godt. Den har dog tendens til at få stråleplet.

   Slet
 2. Jeg giver Lise ret i at den hvide farve passer godt til jeres hus :) - snart go' weekend

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det havde nok været noget helt andet, hvis bedet var holdt i lyserødt, den hvide mod den gule matcher vist godt nok:-) God weekend til dig også:-)

   Slet
 3. Hos dig ser de hvide godt ud. Jeg syntes de har tendens til hurtigt at komme til at se 'brugte' ud i min have, når de begynder at visne, Så jeg er lidt forsigtig med hvilke hvide blomster jeg dyrker :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Susanne
   Du kan tro, at jeg også klipper de visne blomster væk, for det ser skrækkeligt ud, når der er visne blomster i et hvidt bed. Så mister der alt charme og yndighed.

   Slet
 4. kedelig, nej det kan man ihvertfal ikke kalde dit bed, det ser super smukt ud

  SvarSlet