lørdag den 27. maj 2017

Blomsteralleen sidst i maj

De sidste to uger er alt gået så forrygende stærkt i haven, at det har været svært at følge med...både med ukrudtsbekæmpelse, men ikke mindst mentalt. Man når knapt at nyde blomstershowet, førend det næste begynder. Det har selvfølgeligt lidt at gøre med, at vi er kommet direkte fra et ret koldt forår til det nu ret lune vejr, i dag har de lovet 27 grader. Det kolde forår har dog betydet, at løgvæksterne har holdt utroligt længe, det er faktisk først nu, at jeg går rundt og napper de sidste halvvisne tulipanhovederne af. Blomsteralleen har udviklet sig helt vildt de sidste par uger, og det gælder sandelig også ukrudtet, som snart skal få kamp til stregen en af de nærmeste dage, men så er det jo også godt, at hele beplantningen står skulder mod skulder, for så ses de uønskede gæster ikke så meget.

4 kommentarer:

 1. Alleen er smuk med alt det orange og grønne i nederste etage.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Marie
   Jeg vist også mere og mere glad for orange for hvert år...man vinder lidt ved ikke at være så farveforskrækket

   Slet
 2. Det ser flot ud med alle guldvalmuerne, jeg har ikke haft held med dem. Men du har ret, det hele gror forrygende, nu varmen er kommet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Valmuerne passer helt sig selv, og spreder sig over det hele, men de er nu nemme at holde nede, hvis de skulle være uønsket....nen det er de nu ikke her :-)

   Slet