søndag den 9. oktober 2016

Oktober

Det er vist lidt stillestående her på bloggen i øjeblikket, men mon ikke der kommer gang i den igen, når foråret indfinder sig. Det er bestemt ikke, fordi jeg ikke er i haven, men lysten til at bringe indlæg og vise fotos af efterårets skønhed er ikke så stor. Jeg synes normalt, at der er så mange flotte scener fra efteråret, som jeg gerne ville vise, men det mangler åbenbart dette efterår. Men lidt kommer der nu alligevel her fra starten af en mild oktober
Den lange stige skal vist findes frem en af dagene, og så skal der beskæres klatrevin, som gerne vil erobre hele bygningen, hvis den fik lov.
Mit elskede hjertetræ, som udsender duftstrømme af vanille og står med flammende farver
Hjertetræets blade
Et kig ind i haven
En af mine nye ynglingsstauder pileurt..tænk jeg nænner ikke at dele den endnu, da den står så flot med blomster endnu. Sådan har den blomstret uafbrudt i ca. 3-4 måneder , hvilken anden staude er lige så flittig?
Det går ikke uden Asters her i efteråret
Slut med kvæk fra mig denne søndag og fortsat skønt efterår til alle i blogland

13 kommentarer:

 1. Hjertetræet er bare så smukt, og hører absolut til blandt mine yndlingstræer. Har også selv et lille eksemplar i haven, den står også med fine blade, men den skal lige vokse lidt mere til før den rigtig skinner igennem. Til alt held vokser et hjertetræ forholdsvis hurtigt til.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er også et af mine ynglingstræer, duften og de skønne efterårsfarver er uimodståeligt...og som du siger, det gror hurtigt

   Slet
 2. Det blev alligevel til smukke billeder, jeg tror, der kommer flere farver endnu, vi er ikke langt nok henne, hvis der kommer frost inden bladene falder bliver det smukkere. Hjertetræet er bare smukt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja de flammende farver er først lige begyndt, og mon jeg dog kan lade være med at vise hjortetakstræet, når det rigtigt bryder ud i et flammehav

   Slet
 3. Hvor er Hjertetræet smukt. Skøn Pileurt - den må jeg se efter.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kan kun rose denne pileurt og planlægger at dele den så meget som det kan lade sig gøre. Ingen anden staude i min have har blomstret så konstant...og jeg har da en del:-)

   Slet
  2. Jeg kan kun rose denne pileurt og planlægger at dele den så meget som det kan lade sig gøre. Ingen anden staude i min have har blomstret så konstant...og jeg har da en del:-)

   Slet
 4. Efterårets skønhed er noget af det, som kunne være virkeligt fedt at få repræsenteret i FlowerAwards:
  FlowerAwards.dk.

  Gode præmier og rig mulighed for eksponering.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Simon
   Skønt med en konkurrence og jeg tror da at jeg vil prøve.
   Tænk lige hvis man kunne fylde haven med roser for 10.000 kr...drømmene begynder hurtigt:-)

   Slet
 5. Sikke nogle farver 💚 Ja haven er stadigvæk smuk!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja så længe der er blade, så er det smukt

   Slet
 6. Efterårstiden er for mig den smukkeste tid! Skønt ser det ud ved jer,
  Kh Mathias

  SvarSlet
  Svar
  1. Der er bare en skønhed over forfaldet...elsker når bladene drysser ud over græsset

   Slet