søndag den 19. juni 2016

Portal med Lykkefund

Det er ingen sag at lave en god markeret indgang eller portal, når rosen Helena Lykkefund er anvendt. Denne Lykkefund er kun nogle få år gammel, og alligevel er der da en god fylde over hende. Rosen blomstrer over en periode på ca. 3-4 uger, og sikke et syn når det sker - jeg elsker synet. Rosen markerer indgangen til gårdhaven, og foran dette er jeg jo gået krukamok
  
 

12 kommentarer:

 1. Hvor er den SMUK. Jeg nyder også mine roser nu, det er bare en fantastisk tid!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er en rigtig nydelsestid med al den skønne rosenduft i haven

   Slet
 2. Hvor er rosen flot og bugter sig skøn henover indgangen. Meget romantisk og flot at se på.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvis man vil have en hurtigvoksende rose, og et skønt vildt romamtisk look, så får denne Lykkefund mine varmeste anbefalinger

   Slet
 3. Ja hvor er den fin din Lykkefund. Min er ikke nær så hurtig, den står rigeligt skygget, det er nok derfor. Den gror op i en hyld.
  Hilsen Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja men den skal nok komme frem i verden, der er allerede nogle af dette års skud, som er meterlange. Imponerende vækst. Min rose har skygge det halve af dagen, da den gror på nordsiden af vores høje hus, som kaster sin skygge på den. Hvor gammel er din Lykkefund?

   Slet
 4. rosen er rigtig flot :) - og det ser meget hyggeligt ud indgangen til gårdhaven :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det Tim. Det er nemt at skabe en hyggelig stemning med sådan en rose, som bare ønsker at gro og overvælde rionettet med sine tusinde af små blomster

   Slet
 5. Hvor er din rose smuk :-)
  Jeg har tænkt mig, at der skal plantes Helene Lykkefund i den pergola, jeg endnu ikke har fået bygget, netop for at få en fyldig plante med et overflod af blomster.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har også taget stiklinge af Lykkefund, og de ser ud til, at de også vil frem i verden. Disse har jeg også sat omkring et område, hvor jeg vil have lavet en pergola. Jeg kunne forestille mig, at rosen er god til sådan en pergola:-)

   Slet
 6. Hvor ser det godt ud med Lykkefund, en skøn rose. Jeg har selv været bange for at få den ind i haven, fordi den bliver så stor, men nu har jeg alligevel købt den! Glæder mig til en blomstring som din. :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Der er jo altid saksen:-) Min mand er ikke altid lige gode venner med Lykkefund, selvom den nærmest ingen torne har. Han har i et smule gnavent humør beskåret rosen lidt. Der er ikke noget, som skal daske ham i hovedet! Men det er nu faktisk ikke at se på rosen, og det kan han da være glad for:-)

   Slet