tirsdag den 7. juni 2016

Den lyserøde Dronning

Jeg synes at Dronningebusken er en af de skønneste buske i haven, især når den som nu står med et væld af små fine lyserøde blomster. Sidste år lagde jeg mærke til at dronningen blomstrede omkring 1. juli, så måske er hun lidt tidligt på den i år..
 
Min lille kat Bella Brum kom pludselig ud af busken 
 
Man skal se sig for her i haven, Bella Brum gør alt for at få min opmærksomhed, hun smider sig gerne lige foran ens fødder

6 kommentarer:

 1. Dronningebusken er virkelig skøn og man lægger mærke til den mange steder. Men Bella Brum er da også aldeles charmerende. :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Der er i hvert fald mange gamle landbohaver, hvor man ser denne lyserøde skønhed, men ellers synes jeg faktisk ikke, at jeg ser den så ofte længere...måske fordi det bliver en meget stor busk, når den får lidt alder:-)

   Slet
 2. Hvor er den dronnigebusk flot. Belle Brum er altså bare så sød, og har nok lagt og nyst skyggen inde under den store busk. Hvad er mere dejligt end at blive kløet på maven når man er en rigtig kælepotte :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Bella Brum er nemlig en rigtig lille kælepotte, og nogle gange er det faktisk lidt svært at få lov at lave lidt havearbejde. Enten er det hunden eller katten, som kappes om min opmærksomhed..men dejligt haveselskab:-)

   Slet
 3. Ja dronningebusken er smuk når den blomstrer men den laver også meget svineri med alle de faldne blomster.
  En sød og charmerende Bella Brum

  hilsen Bente.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, Dronningen er som en stor lyserød sky lige nu. Jeg har faktisk aldrig lagt mærke til de nedfaldne blomster bagefter, men nogle gange synes jeg faktisk også at der er lidt skønhed i blomsterblade på græsplænen....og resten ender jo i et virvar af staudebund hos mig, så måske er det derfor at jeg aldrig har lagt mærke til svineriet:-)

   Slet