torsdag den 5. november 2015

Blade og atter blade

Jeg elsker når denne væg med klatrevin rigtig står i flammehav, men i år synes jeg ikke at denne væg med klatrevinen blev så ildrød, som den plejer, men det var da alligevel et skønt syn. Nu venter alt arbejdet med at rive blade sammen her på matriklen, idet der nærmest ligger blade efter en hel skov. Bladkomposten kommer til at bugne.
 
 
Fandens Spadserestok som nu har overstået det store show. Tænk lige hvor lang tid. at den har blomstret, det startede midt i sommers med blomstringen og det har varet lige ind til nu, hvor det har mistet blomsterne samtidigt med bladene. Hvor mange træer er så dygtige?
 
 
 

6 kommentarer:

 1. Hei!
  For en flott vegg du har. Bladkompost er gull verdt.
  Ha det godt! Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anne
   Tak og i lige måde.-)Jeg betragter også bladkomposten som havens guld, det bliver så lækkert efter et års tid, hvor det bare har været glemt:-)

   Slet
 2. Flotte efterårsbilleder! Ja, fandens spadserestok er et dejligt træ. Jeg holder også meget af blomsterne, og bagefter kommer der jo små sorte bær. Det er virkeligt et træ, der giver glæde.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Elna:-) Når du siger sorte bær på Fandens Spadserestok, så tror jeg at du mener en Hyld - er det ikke rigtigt? Blomsterne på Fandens Spadserestok kan nemlig godt minde om hyldens blomster, som senere bliver til sorte bær, som man kan lave saft og suppe af. Fandens Spadserestok får ingen bær...men den har til gengæld blomsterne i flere måneder.
   Fortsat god dag:-)

   Slet
 3. Smukke billeder som gør indtryk :)
  Tak for det.

  SvarSlet
 4. Superflot klatrevin. Min lille rådhusvin blev slet ikke så broget i år...den holdt de grønne farver meget længe og var først lige begyndt at skifte, da stormen kom og hev bladene af.

  SvarSlet