søndag den 25. oktober 2015

Flammende kontraster

Så er det lige nu, at haven står i flammer. Hjortetakstræet står med sine ildrøde blade, og hjertetræet læner sig op ad det med sine stærke gule farver og som oven i købet dufter så sødt af vanilje...uhm man får helt lyst til kager.
  

 
 

6 kommentarer:

 1. Der er jo ildebrand i din have.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det ligner virkelig ildebrand, især foto nr 2, hvor Hjortetakstræets blade ligner flammer:-)

   Slet
 2. Alle bladene på vores hjertetræ er for længst faldet af. Det ser ellers fantastisk flot ud sammen med hjortetakstræet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det drejer sig vist om dage nu, inden de falder af mit hjertetræ. Allerede i dag er de fleste blade tabt, og den flotte lysende gule farve, er nu bare en falmet farve:-)

   Slet
 3. Det er fantastisk flot med hjortetakstræet. Er det noget med, at de sætter mange rodskud? Eller kan man med sindsro invitere sådan et indenfor i sin have?
  VH Nina

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Nina
   Jo Hjortetakstræet sætter en del rodskud, men jeg synes nu, at de er nemme at rykke op. Når jeg går forbi bedet og ser at nu er der igen kommet et rodskud, så rykker jeg det simpelthen op med hånden uden større besvær. Ikke noget med at bruge spade eller andet redskab.
   Sidste år satte træet godt nok flere rodskud end normalt, idet træet havde mistet en af de gamle stammer under en storm, og så tror træet jo, at det skal dø, og derfor kom der måske 50 rodskud i stedet for måske 5 - 8 rodskud. Da var jeg måske en lille smule træt af at fjerne rodskud. Men under alle omstændigheder ville jeg ikke undvære træet, for det er bare så smukt - hele året rundt:-) Selv om vinteren har træet jo de flotte blomsterstande

   Slet