fredag den 8. maj 2015

Diskrete yndigheder

Jeg har et eller andet med små diskrete blomster, jeg synes f.eks. at den lille chokolade soldat og eng-nellikeroden er noget så yndig i øjeblikket, hvor de nikker yndefuldt mod jorden med deres små klokkelignende blomster. Bispehuen er også smuk med sine bittesmå blomster.
 
Min mindste akeleje - chocolate soldier
Eng-nellikerod med de små diskrete blomster - elsker dem 
Bispehue med små orange blomster

 
 
 

12 kommentarer:

 1. Chocolate soldier er så fin. Jeg såede nogle for et par år siden...det ser ud til der kun er en der har overlevet, så jeg må nok på den igen. Denne gang tror jeg dog jeg prøver at så dem udenfor til efteråret...måske der så er flere der spirer.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har taget frø fra mine og har derefter sået dem indenfor her i foråret, og der er kommet mange små nye soldater

   Slet
 2. Ja, jeg kan kun give dig ret. Gik netop min aftenhaverunde i det smukke vejr, og opdagede at de små soldater blomstrede. Det har hjulpet på mine at jeg plantede dem i højbed, så er de lidt nemmere at nyde med deres nikkende hoveder. Også nellikerod og bispehue står så fint... jo det er bestemt nogle af vores dejlige maj skønheder. :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var da en god ide med et højbed til disse små juveler, for jeg måtte faktisk ned på maven for at kunne fotografere...hunden var også lidt bekymret for mig:-)

   Slet
 3. Hvor er de søde, der er plantemarket på Borreby Gods på tirsdag aften og der må jeg vist hellere kigge efter nogle af de små fine :o)

  SvarSlet
 4. Ja de er yndige og meget søde!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg ville nødig undvære disse smucksakker:-)

   Slet
 5. Hej Bente.Smukke små planter............som jeg ikke har i min have..............og det er nok en fejl.For yndige er de.
  God weekend Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Nu vil de nok ikke springe så meget i øjnene i haven, ligesom de gør på billederne, men hvis man godt kan lide detaljer og har øjnene med sig, så er de simpelthen ikke til at stå for, når man først har set disse skønheder:-)

   Slet